Hoera!

Wij zijn Kidsproof bevonden!

Veel theaters merken het. Bezoekers beslissen steeds later of ze naar een voorstelling komen of toch liever iets anders gaan doen. Even een blik op Kidsproof.nl en de keuze wordt gemaakt. Wij vinden het dan ook super tof dat Kidsproof ons officieel heeft bestempeld tot Kidsproof!!!

Kidsproof is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online inspiratieplatform voor vrijetijdsbesteding, gericht op ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor gezinsuitjes, kinderactiviteiten en lokale, kindvriendelijke hotspots, ingedeeld per regio. Dagelijks ontdekken ouders de leukste uitjes in de buurt, zoals De Reuzedwerg die een kopje kleiner wil zijn in Theater de Lugt of Baas in het Bos in Theater Rotterdam.

Deze Kerstvakantie zijn er ook weer diverse Kidsproof-voorstellingen van ons te vinden in diverse theaters. Wil jij ook een Kidsproof voorstelling in jouw theater? Neem vooral contact met ons op!

Speellijst Kerstvakantie

24 december – Wachten op Kado – Strandtheater Houten Kaap
27 december – Pakkepapier – Klein Festijn
28 december – Er was weer… De nieuwe kleren van de keizer – Zwolse theaters
28 december – Klassiek voor kleintjes – Klein Festijn
29 december – Aan tafel – Natlab
29 december – Van mij – Natlab
29 december – Klassiek voor kleintjes – Podium Oude Kerk
29 december – Anne, 10 jaar, wil graag opgehaald worden – Theater de NWE Vorst
30 december – Donkiesnot – Zwolse Theaters
4 januari        – Donkiesnot – Theaterkerk Wadway
4 januari        – Koning van Katoren – Strandtheater Houten Kaap

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.