Onder het Buro productie

Bere Boos!

Na het succes van ‘Nog lang niet moe!’ slaan ons eigen productiehuis Onder het Buro en Lotte Middendorp opnieuw de handen ineen. Het resultaat? ‘Bere Boos!’ Een grappige, interactieve voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar over boos zijn, weglopen, thuiskomen en zelf de wereld ontdekken.

Evy is boos. Heel erg boos. Ze is reuze giga mega bere boos! Zo boos dat ze straks misschien wel gaat ontploffen. Haar hoofd is rood. Haar oren gloeien en haar voeten stampen. Ze staat ook een beetje te grommen.
Waarom Evy zo boos is, dat weet ze niet. Ze kan het zich niet meer herinneren. Maar ze is het wel. Dat weet ze zeker!
Dus gaat ze weg. Weg van huis en weg van papa en mama. Heel ver weg van alles en iedereen waar ze boos op is. Ze heeft haar koffer al ingepakt. Alle spullen moeten mee! Alles in het kleine koffertje. Maar waar gaat ze heen? Zal ze dan nog steeds boos zijn? Wat moet je doen als je niet meer boos wilt zijn?

Benieuwd? ‘Bere Boos!’ is o.a. te zien op dinsdag 17 januari in Studio de Bakkerij en op maandag 23 januari tijdens de presentatiedag van Buro Bannink in Het Huis Utrecht.

Hans Smit (TOS) over Lotte Middendorp in haar vorige voorstelling ‘Nog lang niet moe!’
“De kinderen zaten er helemaal in. Aan het einde op hun tenen het lokaal uit omdat Lotte eindelijk sliep.”

Onder het Buro
Vanuit Buro Bannink ontmoeten wij veel mooie talenten en jonge makers. Wanneer zij een gezelschap zijn kunnen ze zich bij ons aansluiten maar soms is daar nog een tussenstap nodig. Om die reden produceren we onder de vleugel van Buro Bannink onder de noemer Onder het Buro voorstellingen. Ons eigen productiehuis!