Boer Boris woont op een boerderij. Hij heeft allerlei dieren, machines en een moestuin. Vandaag krijgt hij een bijzondere brief. Er komen twee inspecteurs op bezoek. Oei, dat is spannend! Boer Boris moet het beste van zichzelf en de boerderij laten zien. Maar wat is het beste? Zusje Sam schiet te hulp en samen gaan ze keihard aan het werk.

Gebaseerd op de kleurrijke Boer Boris kinder prentenboeken van Ted van Lieshout en Philip Hopman van Gottmer Uitgevers Groep. Met heerlijke meezingliedjes van Jeroen Schipper en Anke Timmer.

Bij ‘Boer Boris’ zit een zeer uitgebreid educatie en pr-pakket met kleurplaten, diverse spelletjes en workshop ideeën.

Deze voorstelling is niet meer te boeken.

“Een kleutervoorstelling van Heer Otto is altijd welkom. Die durf ik blind neer te zetten want die zijn altijd goed!”

Bino
“Heer Otto maakt voorstellingen waarin kinderen serieus worden genomen en volwassenen kind worden. Volwaardig theater met humor (grapjes) voor iedereen. Vanuit Cultuurkust hebben we de voorstelling Bino wel negen keer gezien en het blijft leuk!”

Boer Boris
“Het is een geweldige sensatie om de getekende personages uit de boeken over Boer Boris op het toneel tot leven te zien komen. Mijn kinderen Boris, Berend en Sam vinden het supercool dat er een heus theaterstuk door het land trekt waar ze in voorkomen. We zonden de aanstekelijke liedjes uit volle borst mee en we lachten ons een bult bij de vrolijke scènes en malle bijrollen.”

Credits
Tekst & Spel: Rick Schellinkhout & Lidion Zierikzee
Live muziek: Anke Timmer of Esmay Usmany
Decor: Frans Krom & Philip Hopman
Liedjes: Anne Timmer & Jeroen Schipper
Fotografie: Floris Heuer