Studio de Bakkerij

De koningin leest voor

Een interactieve meespeelvoorstelling over kriebels in je buik, knikkende knieën en dat anders zijn eigenlijk heel gewoon is. En er wordt gezwaaid, er wordt heel veel gezwaaid.

De koningin komt in de klas! De koningin is gestopt met werken en mag nu alleen nog maar leuke dingen doen. En wat is leuker dan spelen met kinderen. Dat doet ze dan ook heel de dag. Ze zal met de kinderen uit de klas het verhaal van het prentenboek ‘Koning en Koning’ naspelen.Ze heeft haar troon bij zich en een stukje van de paleiszaal. Leerlingen zullen natuurlijk eerst koninklijk leren zwaaien, leren knielen voor de koningin en mogen misschien zelf wel even op de troon. De koningin wacht samen met de leerlingen op haar zoon Stijn, hij komt vandaag terug van trouwvakantie. Maar wachten vindt de koningin maar saai, daarom zal ze de kinderen het verhaal van ‘Koning en Koning’ voorlezen. Dit verhaal gaat over Stijn, de zoon van de koningin die een prinses moet vinden om koning te kunnen worden.
Samen met de kinderen gaat de koningin op zoek!

‘De Koningin leest voor’ is een interactieve voorstelling voor maximaal 30 leerlingen in een speellokaal. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige kinderprentenboek van Linda de Haan en Stern Nijland en is inmiddels in 8 talen verschenen.

de-koningin-leest-voor

Algemene gegevens

Duur: 40 minuten
Speeloppervlakte: 5 x 4 x 4 meter
Aankomsttijd: 90 minuten
Opbouwtijd: 60 minuten
Afbreektijd: 30 minuten
Speelperiode: Gehele seizoen
Speeldagen: hele week
Educatie: ‘De koningin leest voor’ is een interactieve meespeelvoorstelling waar geen aanvullende lesverwerking aan verbonden is.
Bijzonderheden:
Maximum aantal bezoekers
Op school: 50 personen
School in theater: 50 personen
Vrije voorstelling: 90 personen
Prijs  één per dag twee per dag drie per dag
Op school: € 350,00 € 450,00 N.v.t.
School in theater: € 350,00 € 450,00 N.v.t.
Vrije voorstelling € 350,00 € 450,00 N.v.t.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Spel: Ellen Persoon
Regie: Maarten Bakker
Naar het boek van: Linda de Haan & Stern Nijland