Tromgeroffel graag, want hier is hij dan!

De nieuwe digitale brochure voor seizoen 2023-2024

De brochure valt deze week bij heel veel mensen op het bureau! Maar hoe leuk is het, dat je hem nu óók digitaal kunt bekijken! Het leukste aan de digitale brochure is dat je direct de trailers van de voorstellingen kunt bekijken en je dus een beter idee krijgt van de inhoud. Laat je inspireren!  Wij wensen je heel veel leesplezier!

Brochure met een stip op de horizon

“Een jaar van verandering! We hebben natuurlijk de achterliggende jaren alles even helemaal anders moeten doen. We bleven onszelf opnieuw uitvinden en opnieuw definiëren. Dat deden wij allen, als organisatie, als maker, als individu of als mens. Niets was zeker, dus alles werd bevraagd.

Deze bevraging door stilstand zorgde ook voor veel inzichten. De pas op de plaats zorgde voor een duidelijker overzicht van waar we waren. Wij konden na dit overzicht weer goed de route uitstippelen en we zijn superblij om weer een stip op de horizon te zetten.

Een stip waar we met heel veel plezier met onze makers naartoe gaan navigeren. We hebben ook afscheid genomen van makers die jarenlang de kern van ons aanbod vormden. Door de stilstand hebben deze makers besloten dat hun stip niet meer ligt op de horizon van hun gezelschap, van jeugdtheater of binnen dit impresariaat. Deze tijd van verandering betekent soms dus ook loslaten, stoppen of opnieuw beginnen.

Voor je ligt onze stip, ons aanbod voor seizoen 2023-2024. Een brochure vol nieuwe voorstellingen en nieuwe gezelschappen. Makers die weer vol zitten met prachtige ideeën voor avontuurlijk en inspirerend familietheater. We hebben nog meer nieuwe talenten en mooie nieuwe plannen! Wanneer we naar die horizon kijken, krijgen we er heel veel zin in!

We wensen iedereen veel plezier met hun eigen nieuwe stip op de horizon plaatsen en hopen zoveel mogelijk mensen daar te ontmoeten. Voor nu: veel leesplezier en laat je inspireren door onze makers die helemaal weten wat ze willen gaan maken en teweeg willen brengen en hoe we daar gaan komen.”

Karin Bannink

Nieuw! Interactieve brochure met video’s en links

Je kunt de digitale brochure op twee manieren bekijken: download hem zelf via de blauwe knop rechts, óf geniet van de interactieve brochure met alle relevante links en video’s op Issuu. Omdat het vorig jaar zó goed bevallen is, hebben we ook dit jaar weer een uitgebreide digitale interactieve brochure gemaakt.

In de digitale brochure vind je links naar websites en socials van gezelschappen, alle relevante links naar meer informatie op onze eigen site, en – last but not least – je bekijkt direct trailers en pitches van voorstellingen! De inhoudsopgaves zijn ook interactief: je klikt meteen door naar de juiste pagina. Veel leesplezier en klikken maar!

Klik hieronder om de interactieve brochure te bekijken!

Artikel over Oortwolk in Eindhovens Dagblad

Bekijk hier alvast een voorproefje van de nieuwe voorstelling van Nochem en van Oers: NU! een voorstelling over tijd!