Gratis Nieuws

Eindelijk! Het vervolg op ‘Gratis Geld’ is hier!

Eindelijk komt er dan een vervolg op het hilarische en succesvolle ‘Gratis Geld’ waarin Mark van Vliet en Edo Berger op een zeer grappige manier vertelden over de trucs van reclamemakers en marketeers en hoe je die trucjes zelf kunt gebruiken in het dagelijks leven. Nu komt Mark met Wouter Monden en Dianne Liesker met ‘Gratis Nieuws’ (14+) en die mag je niet missen! En wat je ook niet mag missen is de trailer hiernaast!

Mark van Vliet maakt samen met comedians Wouter Monden en Dianne Liesker een nieuwe voorstelling voor jongeren die je gezien moet hebben. Met humor en interactie ontrafelen ze de belangen en logica achter Het Nieuws. Waarom is het wel nieuws als koning Willem-Alexander een domme uitspraak doet en is het geen nieuws als Mark zelf iets doms zegt, zelfs niet voor zijn vriendin? Noem je iemand een terrorist of een vrijheidsstrijder? Een gelukszoeker of een vluchteling? Een havoleerling of een lui stuk vreten?

De comedians gaan weer vrolijk en met gestrekt been het publiek in en fake news, formats, frames, clickbait en tijdschriften voor paardenmeisjes worden met plezier gefileerd. Uiteraard ontbreken de chocoladeletters van de Telegraaf en Trump niet. En paardenmeisjes, hadden we dat al gezegd? Dat is een belangrijke doelgroep namelijk, paardenmeisjes.

Mark, Wouter en Dianne
Mark van Vliet is een energieke theatermaker voor kinderen en jongeren en een enthousiaste docent maatschappijleer en maatschappijwetenschappen en je kent hem vast ook van zijn voorstellingen ‘Help, ik heb een vlieg ingeslikt’ en ‘De reuze dwerg die een kopje kleiner wil zijn’. Wouter Monden is professionele stand-upcomedian, publieksopwarmer bij Zondag met Lubach en maakt wekelijks comedy voor Q-Music. Dianne Liesker studeerde journalistiek en werkte vervolgens bijna 20 jaar lang als verslaggever voor diverse nieuwsprogramma’s. Daarnaast ontwikkelde ze zich op het podium als cabaretier en comedian. Ze tourde 2 jaar lang met Comedytrain en won de persoonlijkheidsprijs bij Camaretten, maakte twee avondvullende cabaretprogramma’s.