TG Think

Er was weer… Sneeuwwitje

Een energieke, vrolijke en bijzondere voorstelling met als thema moeten en groter worden.TG Think kan overal spelen zolang er een stopcontact is! 

En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde. Nou niet helemaal. Want wat gebeurt er daarna? Sneeuwwitje komt erachter dat prinses zijn helemaal niet zo makkelijk is als ze dacht. Dat ze prinsessendingen moet leren en sommige dingen niet meer mag nu ze prinses is. En de dwergen komen erachter dat het leven zonder Sneeuwwitje ook niet zo simpel is. Zij moeten met z’n zevenen weer voor zichzelf leren zorgen. Moet iedereen zich maar neerleggen bij zijn nieuwe leven? Of kunnen ze weer terug naar hoe het vroeger was?

De voorstelling ‘Er was weer… Sneeuwwitje’ van het THINK wordt niet meer gespeeld en is niet meer te boeken.

“Marc Nochem en Angelique Dorrestijn maken korte voorstellingen waar de energie vanaf spat. Ze hebben ook niet veel nodig om het publiek mee te nemen in de lachopwekkende avonturen van Roodkapje of Sneeuwwitje na de “ze leefden nog lang en gelukkig”.”

“THINK slaagt er in om een voorstelling te spelen die het publiek meeneemt in het verhaal, volkomen geboeid, en dat zonder decor, zonder welke toeters en bellen dan ook. Ik vond het fascinerend!

Er-was-weer-sneeuwwitje-foto-nvt-jeugdtheater.1

Algemene gegevens

Credits
Spel & concept: Marc Nochem (o.a. Nochem & van Luyn, VINK), Angelique Dorrestijn (o.a. Theatergroep Dries, VINK)
Spel: Angelique Dorrestijn, Marc Nochem of Barry Emond (Toneelgroep Amsterdam)
Muziek: Marc Nochem
Fotografie: Floris Heuer