Dé theatertalkshow voor kinderen. Een humoristische, relativerende en leerzame voorstelling over het nieuws en de wereld, voor kinderen.
Ben je het ook zo zat om altijd maar naar volwassenen te luisteren en praat je liever ook zelf mee? Kom naar Hemd van je LIVE, en wees de eregast in onze theatertalkshow!. Een live talkshow waarin de actualiteiten met veel humor en interactie worden besproken, toegelicht en misschien wel met jouw ideeën worden opgelost.
Talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek nemen van achter hun desk het publiek mee langs items, stellingen, tafelgasten, reportages, autocue bloopers, opdrachten en vragen. Vaak absurd, soms een beetje gek maar altijd actueel. De kinderen worden aan het lachen gemaakt, aan het denken gezet en aan het woord gelaten. Het hele nieuws passeert in drie kwartier de revue met een altijd zinderende talkshowfinale.
Juist in deze tijd, waarin we vaak meer vragen hebben dan antwoorden is het goed om alle kinderen aan het woord te laten! Een theatertalkshow waarin de kinderen in het publiek het voor het zeggen hebben! En waar volwassenen eens lekker kunnen luisteren!

de talkshow voor kinderen online voorstelling

Maximum aantal bezoekers
Op school: 60 personen (twee klassen)
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Voorstelling: € 750,- € 1250,- €1750,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende messenreeks. Er is ook een uitgebreide lessen reeks beschikbaar tegen een meerprijs.
festivals: De live voorstelling is ook geschikt voor op festivals. Daar kunnen ze zowel in een tent als in de openlucht of een grasveld spelen.
Planning
Aankomsttijd: nvt
Opbouwtijd: nvt
Afbreektijd: nvt
Speelperiode: gehele seizoen
de live versie is vanaf oktober 2020 te boeken
Speeldagen: hele week
Bijzonderheden:
Credits
Spel & concept: Yuri Disseldorp & Marienke van Terheijden
Regie: Yuri Disseldorp & Marienke van Terheijden
Fotografie: Tom Lash, Gaby Jongenele & Iris Bergman