Hippe Gasten in de media vanwege internationaal succes

Touren in China met Hippe Gasten

Hippe Gasten, dé rockband voor kinderen en hun ouders, gaat op 27 april voor de derde maal op tournee door China! Hoe tof is dat! Dit internationale succes is ook de Nederlandse pers niet ontgaan. Vrijdag 20 april publiceerden NRC Handelsblad en nrc.next een interview van twee pagina’s over de China-avonturen van onze favoriete rocksterren!

Maar naast het interview in NRC Handelsblad is er nog veel meer aandacht geweest in de media voor onze Hippe Gasten. Zo waren zanger Jon van den Elsen en toetsenist Maurice Cramer in maart te gast bij Koffietijd op RTL 4. “Echt een supergoed idee voor kinderen. Lekker losgaan!”, zei Pernille La Lau, presentatrice van het ochtendprogramma, over Hippe Gasten. Ook op de radio mocht de band verhaal doen over hun Chinese faam. Het startschot was op Radio 2 Spijkers Met Koppen, daarna volgden onder meer 3FM en 3voor12. Het succes van de Nederlandse band is zelfs de Hongkong Sunday Newspaper niet ontgaan!

Hippe Gasten
Hippe Gasten bestaat uit vijf topmuzikanten die allemaal een voorliefde voor rockmuziek hebben. Dat is duidelijk terug te horen in de muziek. De liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen ook erg goed in de smaak bij ouders. Door de leuke en uitdagende teksten gecombineerd met goede muziek genieten volwassenen net zo hard mee. Inmiddels heeft de groep drie cd’s, meerdere theaterprogramma’s, honderden optredens in alle uithoeken van Nederland en België en een platencontract op haar naam staan. Een muzikaal feest voor jong en oud!