TG Locals

Ik wacht niet, ik feest!

Een muzikale beeldende voorstelling over vaders, moeders, verjaardagen en je eigen feestje bouwen!

De vader van Polle is ooit met de noorderzon vertrokken. Daarom denkt ze dat haar vader ontdekkingsreiziger is en dat zijn schip ‘De Noorderzon’ heet. Polle is jarig wanneer haar moeder plotseling ziek wordt. De buurvrouw brengt haar naar een kantoorgebouw: naar meneer vader. Polle begrijpt het niet. Waar is zijn kapiteinspak? En waar is zijn schip?

Meneer vader werkt aan een deadline en Polle moet stil zijn. Ze verveeld zich. Stiekem pikt ze een schaar en papier, kruipt onder het bureau en knipt haar eigen verjaardagsfeest. Eerst een taart, dan slingers en bezoek. Ze knipt zonder te stoppen een verjaardagsfeest vol. Dan verschijnt meneer vader onder het bureau en ziet haar stille feestje.

De voorstelling ‘Ik wacht niet, ik feest!’ van het Tg Locals wordt niet meer gespeeld en is niet meer te boeken.

“Bij ‘Het geheim van de liefde’ heb ik genoten. Mooi om te zien hoe de kinderen reageerden. Mooi hoe de makers de kinderen aanspreken, ook als onderdeel van een groep.”

Het geheim van liefde
“Het spel van Spigt en Lukkenaer is strak en tegelijkertijd speels. Maar belangrijker, zij kunnen de interactie van het publiek goed bespelen en gebruiken. (…) Het is altijd een feest om deze bevlogen theatermakers aan het werk te zien.”

Bobbie & Zora
“Wauw, zojuist jullie te gekke voorstelling gezien. Heerlijk spel, bloedmooie tekst, prachtdecor en kloppend geheel. Bedankt!”

Voorleestuin (Jip en Janneke)
“Het was super, de kinderen en ouders waren heel geboeid en de acteurs zijn top!”

Algemene gegevens

Credits
Spel & concept: Denise Lukkenaer & Ferry Spigt
Tekst & regie: Anouk Saleming
Muziek: Ralf Pouw, Denise Lukkenaer
Fotografie: Floris Heuer