Hippe Gasten

In concert

Een geweldig rockconcert voor iedereen die het aandurft!

Jonge kinderen zijn vaak fan van K3 en Dirk Scheele, maar dat blijft niet lang leuk. Wat moet je wanneer je te oud bent voor K3 en te jong voor De Jeugd van tegenwoordig? Dan ben je fan van Hippe Gasten, een echte pop- en rockband voor iedereen! Scheurende gitaren, beukende drums en een pompende bas!

Op spetterende, ruige en swingende wijze speelt de band popliedjes voor kinderen. Maar ook ouders genieten mee van de goede muziek die door vijf topmuzikanten wordt gebracht. Een feest voor jong en oud!

“Rock voor kinderen jong en oud. Hippe Gasten slaagt erin om zowel bij de jongste als bij de oudste kinderen binnen een minuut de meesten op de stoelen te krijgen! De muziek is aanstekelijk en de teksten van de liedjes blijven hangen bij de kinderen.”

ErikDe Rietpluim

In Concert
“De Hippe Gasten stonden bij ons in een uitverkochte Steigerzaal. Een echt Rockconcert voor kinderen en dat hebben we geweten: de zaal stond op zijn kop! Hippe Gasten brengen een afwisselende set nummers (van rap tot pop, van ballads tot heavy metal), die door kinderen makkelijk werd opgepakt. Meeklappen, stampen en springen: geen concert om alleen bij stil te zitten. Er zitten ook hele mooie luisterliedjes bij: de teksten gaan allemaal over Anders zijn en dat zijn we tenslotte allemaal. Sommige liedjes zijn grappig, andere pijnlijk herkenbaar… Muzikaal steekt het goed in elkaar, al hadden sommige van ons er wel graag heuse oordoppen bij gehad! Geen slappe hap maar een pittig concert. Kortom: genieten.”

Natasja van Geel, jeugdprogrammeurLindenberg Theater

Algemene gegevens

Duur: 60 minuten
Speeloppervlakte: 6 x 4 x 4 meter
Aankomsttijd: 150 minuten
Opbouwtijd: 120 minuten
Afbreektijd: 60 minuten
Speelperiode: Gehele seizoen
Speeldagen: Maandag, dinsdag en in het weekend. Overige dagen in overleg.
Educatie: lesbrief, aanvullende workshop of lessenreeks mogelijk
Bijzonderheden:
Hippe Gasten hebben de mogelijkheid om een volledige PA installatie mee te nemen waardoor zij in de buitenlucht (voor festivals) voor een hele grote groep bezoekers kunnen spelen. Hiervoor wordt een meerprijs gerekend.
Maximum aantal bezoekers
Op school: 300 personen
School in theater: 300 personen
Vrije voorstelling: geen max.
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
School voorstelling: € 2000,- € 2500,- € 2950,-
Vrije voorstelling € 2000,-* € 2500,- € 2950,-

*Het is mogelijk om bij een vrije voorstelling in een zaal met een capaciteit van minimaal 240 personen is het mogelijk om een garantiebedrag af te spreken van €1600 en een partage van 80/20.

Hippe Gasten werkt met een eigen technicus. Bovenstaande prijzen zijn incl. deze technicus. In theaters gebruikt Hippe Gasten de aanwezige geluidsset, indien die niet aanwezig is hebben we in een theater altijd de grote geluidsset nodig (a €500). De geluidsset voor optredens op scholen zelf is eveneens inbegrepen. Deze geluidset is voor shows tot 300 kinderen ruim voldoende. 

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, 6% btw (evt. 9% in 2019) en 7% Buma Stemra.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Spel, band & concept: Jon van den Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg , Björn van den Boom & Maurice Cramer
Eindregie: Sofie van den Krommenacker