Hippe Gasten

In concert

Een geweldig rockconcert voor iedereen die het aandurft!

Jonge kinderen zijn vaak fan van K3 en Dirk Scheele, maar dat blijft niet lang leuk. Wat moet je wanneer je te oud bent voor K3 en te jong voor De Jeugd van tegenwoordig? Dan ben je fan van Hippe Gasten, een echte pop- en rockband voor iedereen! Scheurende gitaren, beukende drums en een pompende bas!

Op spetterende, ruige en swingende wijze speelt de band popliedjes voor kinderen. Maar ook ouders genieten mee van de goede muziek die door vijf topmuzikanten wordt gebracht. Een feest voor jong en oud!

“Rock voor kinderen jong en oud. Hippe Gasten slaagt erin om zowel bij de jongste als bij de oudste kinderen binnen een minuut de meesten op de stoelen te krijgen! De muziek is aanstekelijk en de teksten van de liedjes blijven hangen bij de kinderen.”

ErikDe Rietpluim

In Concert
“De Hippe Gasten stonden bij ons in een uitverkochte Steigerzaal. Een echt Rockconcert voor kinderen en dat hebben we geweten: de zaal stond op zijn kop! Hippe Gasten brengen een afwisselende set nummers (van rap tot pop, van ballads tot heavy metal), die door kinderen makkelijk werd opgepakt. Meeklappen, stampen en springen: geen concert om alleen bij stil te zitten. Er zitten ook hele mooie luisterliedjes bij: de teksten gaan allemaal over Anders zijn en dat zijn we tenslotte allemaal. Sommige liedjes zijn grappig, andere pijnlijk herkenbaar… Muzikaal steekt het goed in elkaar, al hadden sommige van ons er wel graag heuse oordoppen bij gehad! Geen slappe hap maar een pittig concert. Kortom: genieten.”

Natasja van Geel, jeugdprogrammeurLindenberg Theater

Algemene gegevens

Deze voorstelling speelde van seizoen 2014-2015 tot en met seizoen 2018-2019 en is niet meer te boeken.

Credits
Spel, band & concept: Jon van den Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg , Björn van den Boom & Maurice Cramer
Eindregie: Sofie van den Krommenacker