Hippe Gasten

Doe mij een liedje speciaal

In deze spiksplinternieuwe show gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag.Wat is een liedje, wat doet een liedje, wat schreeuwt een liedje, wat huilt een liedje?

Ken je dat, je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje.Het is speciaal voor jouw geschreven lijkt het wel. Het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren…Muziek maakt dingen los in mensen en het is voor iedereen anders. Tekst en muziek ontstaan niet zomaar. Magische momenten voor schrijvers van liedjes als ze met iets nieuws komen. Hoe werkt dat? Met ‘Doe mij een liedje speciaal’ kun je aan het loket een liedje bestellen, speciaal op maat gemaakt. De zoektocht naar het liedje speciaal!

Hippe Gasten wil in deze show de kracht van muziek bespreken, laten voelen en zoals alleen Hippe Gasten dat kan laten beleven. Natuurlijk weer vol rock ‘n’ roll en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

Algemene gegevens

Duur: 60 minuten
Speeloppervlakte: 8 x 8 x 4 meter
Aankomsttijd: 150 minuten
Opbouwtijd: 120 minuten
Afbreektijd: 60 minuten
Speelperiode: Hele seizoen
Speeldagen: ma, di, za, zo
Educatie: (nog) niet beschikbaar
Bijzonderheden: Het is mogelijk om bij een vrije voorstelling in een zaal met een capaciteit van minimaal 240 personen is het mogelijk om een garantiebedrag af te spreken van €1600 en een partage van 80/20.

Hippe Gasten werkt met een eigen technicus. Bovenstaande prijzen zijn incl. deze technicus. In theaters gebruikt Hippe Gasten de aanwezige geluidsset, indien die niet aanwezig is hebben we in een theater altijd de grote geluidsset nodig (a €500). De geluidsset voor optredens op scholen zelf is eveneens inbegrepen. Deze geluidset is voor shows tot 300 kinderen ruim voldoende. 

Maximum aantal bezoekers
Op school: 300 personen
School in theater: 300 personen
Vrije voorstelling: Geen maximum
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
School voorstelling: € 2000,- € 2500,- € 2950,-
Vrije voorstelling € 2000,-* € 2500,- € 2950,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, 6% btw (evt. 9% in 2019) en 7% Buma Stemra.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Spel, band  & concept: Jon van der Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg, Björn van den Boom & Maurice Kramer
Regie: Marc Nochem
Artwork: Guus Munster
Foto’s: Maaike van Esch