Lieve Ana

Lieve Ana, is een kersvers nieuw jongerentheater gezelschap van acteur Serge Hogenbirk (o.a. MAAS TD, NUT, O’Kontreir).

Lieve Ana, maakt voorstellingen waarbij maatschappelijke vraagstukken en fenomenen verwerkt worden op theatrale wijze.  Geloofwaardigheid, fysiek spel en humor zijn speerpunten van het gezelschap, zo proberen ze het gat tussen theater en publiek zo klein mogelijk te maken en het (jongeren)publiek zo veel mogelijk te betrekken bij de soms ingewikkelde onderwerpen.

Met de voorstelling ‘Beter een Verre Vriend’ trapt Lieve Ana, af en laat het gezelschap zien dat theater dichterbij is dan we denken.

Binnenkort is Lieve Ana hier te zien

Verre vriend

“Bovenal is Trip een geweldige schurende theaterervaring, waarin je wereld even op zijn kop wordt gezet en je vol verwondering meeleeft met de hoofdpersoon. Een voorstelling die prikkelt, aan het denken zet, grappig en gruwelijk tegelijkertijd is. Een aanrader voor bovenbouw havo/vwo.”

Carmen Munsterman Stadkamer Zwolle

“Wat ik positief vond was het stoere, waarin de jeugd zich ongetwijfeld zo zal herkennen, dat in één oogwenk omslaat in een kippenvel moment… ik hoop dat dat geen enkele puber koud laat… Als monoloog een heeeel knappe prestatie! Geen enkele scene is te lang, te kort. Ik heb geen enkele seconde verveling gevoeld… en dat is “niet normaal” Dikke chapeau! Ik hoop echt dat veel jongeren dit te zien krijgen!”

Docent CkvSint Vincentius

“De voorstelling is voorbijgevlogen zonder ook maar één moment te vervelen. De makers laten zeker nog vragen open waar in de klas aan gewerkt kan worden.”

Docent Maatschappijleer

Voorstellingen van Lieve Ana