Kiki Heessels

Los Laatjes

Een theatraal, muzikaal feest, voor jong en oud! Speciaal voor de kinderboekenweek een prachtige voorstelling over herinneringen, ouder worden, opa’s en oma’s. 

Er zit maar één ding op wanneer je alle mooie liedjes, verhalen, herinneringen, hersenspinsels, kronkels en verloren voetstappen mee op reis wil nemen. Je vouwt ze dubbel, klapt ze in en propt ze samen net zolang tot ze allemaal in een fijne laatjeskast passen. Natuurlijk springen de laatjes wel eens open en dan krijg je muzikaal warmbloedig theater genaamd :’Los Laatjes’. Over ooit en toen. Over nu of nooit. Over gestolen herinneringen en wat je nooit meer gaat vergeten. Of wat wel is gebeurt en wat je liever niet meer wilt weten. Wat bewaar je en wat neem je mee?
Kiki Heessels maakt al jaren humoristische, muzikale voorstellingen. Het is heerlijk om al die ervaring, door de vlieguren die ze maakte in het solocabaret, terug te zien in haar sprankelende voorstellingen voor de jeugd. In ‘Los Laatjes’ speelt Kiki er op los. Oh ja, deze voorstelling is zeer geschikt voor iedereen van zes tot en met 100 jaar.

De voorstelling ‘Los Laatjes’ van het Kiki Heessels wordt niet meer gespeeld en is niet meer te boeken.

Algemene gegevens

Credits
Tekst & Spel: Kiki Heessels
Muzikale Begeleiding: Ed Boekee
Decor: Martijn van Oosterom
Regieadvies George Groot
Fotografie: Floris Heuer