Heer Otto

MASK

“Een masker vertelt ons meer dan een gezicht” (Oscar Wilde)

Met MASK biedt theatergroep Heer Otto bijzonder, uniek en interactief maskertheater aan op maat. Twaalf personages met eigenzinnige karakters komen tot leven in korte (thematische) voorstellingen en improvisaties op locaties. Maak kennis met Joris, Kristien, Berend en Rosa in het bos, het café, de theaterfoyer of op straat. Dagelijkse verlangens, klunzigheden, verliefdheid en grote en kleine keuzes des levens worden zichtbaar in – en om het publiek. Voordat je het weet, zit je er middenin!

Met MASK laat theatergroep Heer Otto kinderen, jongeren en volwassenen kennis maken met de humor, kracht en poëzie van maskertheater. Geschikt voor straattheater, evenementen, locatietheater, theaters en festivals en toegankelijk voor iedereen vanaf 6 jaar. Doordat MASK uit diverse acts bestaat is deze performance voor heel veel verschillende leeftijden en doelgroepen zeer geschikt. Performances kunnen op maat ontwikkeld worden en sluiten daardoor aan voor zowel kinderen, jongeren en volwassenen.

Educatie:
Heer Otto is gespecialiseerd in maskertheater en biedt diverse maskerspel workshops aan voor kinderen vanaf 6 jaar op de basisschool en scholieren op de middelbare school. Ook is het mogelijk om masker maak workshops te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Algemene gegevens

Duur: Gemiddeld 10 tot 20 minuten
Speeloppervlakte: Afhankelijk van wensen
Aankomsttijd: In overleg
Opbouwtijd: In overleg
Afbreektijd: In overleg
Speelperiode: Gehele seizoen
Speeldagen: Hele week
Educatie: Lesbrief, aanvullende workshop of lessenreeks mogelijk
Bijzonderheden: Mogelijkheid om acts op maat te ontwikkelen
Maximum aantal bezoekers
Geen maximum aantal bezoekers, afhankelijk van wensen
Prijs
De prijzen van MASK zijn in overleg en afhankelijk van het aantal optredens, aantal gewenste acteurs en tijdsduur van de performance.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Spel & concept: Heer Otto