Hippe Gasten

Mijn opa, de rockster!

Hippe Gasten trekt de stoute schoenen aan! Ze gaan met drie muzikale opa’s op stap. Niet zomaar opa’s, maar met legendes en oude rockers die heel veel betekend hebben voor de Nederlandse popmuziek. Wie? Dat houden we nog even geheim!

Samen met deze grootheden laat Hippe Gasten kinderen (en hun ouders) ervaren hoe fijn het is om uit je dak te gaan op goede rock- en popmuziek. Een feel-good feest voor alle kinderen, ouders en opa’s en oma’s!

“Rock voor kinderen jong en oud. Hippe Gasten slaagt erin om zowel bij de jongste als bij de oudste kinderen binnen een minuut de meesten op de stoelen te krijgen! De muziek is aanstekelijk en de teksten van de liedjes blijven hangen bij de kinderen.”

Erik De Rietpluim

“De Hippe Gasten stonden bij ons in een uitverkochte Steigerzaal. Een echt Rockconcert voor kinderen en dat hebben we geweten: de zaal stond op zijn kop! Hippe Gasten brengen een afwisselende set nummers (van rap tot pop, van ballads tot heavy metal), die door kinderen makkelijk werd opgepakt. Meeklappen, stampen en springen: geen concert om alleen bij stil te zitten. Er zitten ook hele mooie luisterliedjes bij: de teksten gaan allemaal over Anders zijn en dat zijn we tenslotte allemaal. Sommige liedjes zijn grappig, andere pijnlijk herkenbaar… Muzikaal steekt het goed in elkaar, al hadden sommige van ons er wel graag heuse oordoppen bij gehad! Geen slappe hap maar een pittig concert. Kortom: genieten.”

Natasja van Geel Jeugdprogrammeur Lindenberg Theater

Algemene gegevens

Duur: 60 minuten
Speeloppervlakte: 8 x 8 x 4 meter
Aankomsttijd: 150 minuten
Opbouwtijd: 120 minuten
Afbreektijd: 60 minuten
Speelperiode: Gehele seizoen
Speeldagen: Maandag, dinsdag en in het weekend
Educatie: n.n.b.
Bijzonderheden: n.n.b.
Maximum aantal bezoekers
Op school: 300 personen
School in theater: 300 personen
Vrije voorstelling: geen max. personen
Prijs één per dag twee per dag
Op school: n.n.b. n.n.b.
School in theater: n.n.b. n.n.b.
Vrije voorstelling n.n.b. n.n.b.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Spel, band & concept: Jon van den Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg , Björn van den Boom & Maurice Cramer
Eindregie: Ad Grooten en Bregje Aarts