Nieuw Utrechts Toneel

Het NUT is als gezelschap diep verankerd in het Utrechtse culturele veld en bestormt vanaf hier de rest van Nederland. Gedreven door een grote nieuwsgierigheid naar dat wat ze nog niet kennen, maken zij theater om het leven en de wereld een beetje beter te begrijpen. Met hun publiek als actieve deelgenoot, gaan zij samen op een openbare zoektocht naar een antwoord op hun vragen. De kindervoorstellingen van Het NUT spreken tot de verbeelding voor jong en oud: energiek zonder kinderachtig te zijn, herkenbaar zonder belerend te zijn en spannend zonder angst aan te jagen.

In de eerste voorstelling voor jeugd werkte Het NUT samen met De Toneelmakerij. De regie was in handen van Daniël van Klaveren. Na een zeer succesvolle speelperiode op locatie en festivals is VONK! nu klaar om de rest van Nederland in lichte laaien te zetten. Het NUT zal na VONK! om het jaar een nieuwe jeugdvoorstelling ontwikkelen. De succesvolle samenwerking tussen schrijfster Floor Leene en regisseur Daniël van Klaveren zetten ze daarin graag voort.

Binnenkort is Nieuw Utrechts Toneel hier te zien

Het Nieuw Utrechts Toneel gaat officieel in seizoen 2017-2018 op tournee.

[hungryfeed url=”http://client.systemonesoftware.com/bannink/rss” filter=”vonk” item_fields=”date, title, author, description” template=”2″ date_format=”d/m/Y” page_size=”0″ order=”reverse”]

Nieuw Utrechts Toneel

Nieuws & voorstellingen

Laden...