Pieter Tiddens Familietheater laat nieuwe talenten zien

Première ‘Bonte Avond in…’

Zaterdag 23 december om 19.30 uur gaat de voorstelling ‘Bonte avond in…’ in première in Theater de Meervaart in Amsterdam. Een mix van verschillende optredens door talenten uit de buurt van het theater waarbij bezoekers zich laten verrassen terwijl ze genieten van hapjes en een drankje. Gastheer Pieter Tiddens en gastvrouw Marlies Helder touren met dit bijzondere concept het land door in seizoen 2018-2019.

De optredens tijdens een ‘Bonte Avond’ variëren van zang en dans, tot goochelen, verhalen vertellen, buikdansen, luchtacrobatiek en nog veel meer. Dit alles wordt gepresenteerd door gastheer Pieter Tiddens en gastvrouw Marlies Helder. Er is een live-band en de tribune wordt aan de kant geschoven. De gasten zitten aan ronde tafels wat zorgt voor een unieke beleving in het theater.

Wil je aanwezig zijn bij de première of wil je de voorstelling een andere keer bijwonen? Mail dan voor 20 december naar info@burobannink.nl en we regelen het voor je!

Pieter Tiddens Familietheater
Pieter Tiddens maakt met inspirerende theatermakers familietheater over volwassen onderwerpen. Licht van toon met veel muziek. Voorstellingen die uitnodigen om meer theater te gaan zien en misschien zelf te maken. Altijd anders en onmogelijk om in een hokje te plaatsen. Tijdens ‘Bonte Avond in…’ nodigt hij het publiek uit zelf mee te doen aan de voorstelling die hij met Marlies Helder en orkestleider Bas Odijk in de theaters speelt. De regie is in handen van Bruun Kuijt. Ideaal voor theaters die willen samenwerken met muziek en theaterscholen in de buurt!