Genieten van mooie nieuwe voorstellingen

Premières, premières en… premières!

De spanning van tevoren, de verwondering van het publiek, het magische moment tijdens de eerste buiging; heerlijk vinden wij dat altijd. Jij hopelijk ook, want vanaf september gaan er weer zes van onze gezelschappen in première met hun nieuwe voorstellingen! Kom jij ook?

Speciaal voor jou alle premières op een rijtje:

Superloeser (6+), Lefkop

Elke superheld op de superheldenschool heeft een handige superkracht. De ene held kan onzichtbaar worden, de ander is héél snel en weer een ander spuugt vuur. Maar Joyce niet hoor. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. En daar heb je natuurlijk helemaal niks aan!

Zondag 23 september 14.15 uur, Theater Zuidplein, Rotterdam

Ridder Florian (4+), Heer Otto

Ridder Florian, een humoristische muzikale voorstelling om bij te giebelen en griezelen. Gebaseerd op de Ridder Florian prentenboeken van Marjet Huiberts en Philip Hopman. Boordevol liedjes en avonturen!

Zondag 30 september 14.30 uur, Theater de Lieve Vrouw, Amersfoort

Rimpelsteeltje (6+), Pieter Tiddens Familietheater

Rimpelsteeltje is een fantasierijk sprookje waarin vrolijkheid en weemoed dichtbij elkaar liggen. Net als in het oorspronkelijke sprookje van Repelsteeltje, neemt het noodlot in de muzikale voorstelling Rimpelsteeltje steeds een onverwachte of spannende wending.

Zaterdag 6 oktober 19.30 uur, Theater de Meervaart, Amsterdam

Wakker (6+), TG Fien

Wakker! is een liedjesvoorstelling van Theatergroep Fien over piekeren en wakker liggen. Over dromen met je ogen open en zin hebben in de volgende dag.

Zondag 21 oktober 15.00 uur, De Lindenberg, Nijmegen

Doe mij een Liedje Speciaal (6+), Hippe Gasten

In deze spiksplinternieuwe show gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje, wat doet een liedje, wat schreeuwt een liedje, wat huilt een liedje?

Zondag 21 oktober 14.00 uur, Theater de Lievekamp, Oss

Wachten op Kado (4+), tg Graasland

Wachten Op Kado is een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de ban springen, over feesten en uitpakken. Over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht en over een monster van een machine.

Zondag 18 november, 15.00 uur, Verkadefabriek, s’-Hertogenbosch

Ben je programmeur en wil je graag een voorstelling komen bekijken? Stuur dan even een mail naar info@burobannink.nl en wij zorgen dat er een kaartje voor je klaar ligt. We hopen je bij één of meerdere premières te mogen begroeten! Tot dan!

    Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste voorstellingen & inspirerende verhalen?