Genieten van mooie nieuwe voorstellingen

PREMIÈRES, PREMIÈRES EN… PREMIÈRES!

De spanning van tevoren, de verwondering van het publiek, het magische moment tijdens de eerste buiging; heerlijk vinden wij dat altijd. Jij hopelijk ook, want vanaf september gaan er weer zes van onze gezelschappen in première met hun nieuwe voorstellingen! Kom jij ook?

Speciaal voor jou alle premières op een rijtje:

Baas in het Bos (4+), tg Locals

In het bos kraaien, knorren en piepen de dieren om het hardst. Kraai is op zoek naar rups, rups zoekt haar familie en haar familie plaagt de eik. Maar vandaag niet. Vandaag houden de dieren zich muisstil. ‘Baas in het bos’ is een muzikale voorstelling over het veranderen van de natuur.

Zondag 15 september 14.15 uur, Theater Zuidplein, Rotterdam

Een ongelofelijk belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo (9+), Wildpark

Als zijn juffrouw aan de kinderen vraagt wat ze willen worden als ze later groot zijn, zegt Eric: “Gelukkig”. Maar wat is gelukkig eigenlijk? En hoe word je dat? De eerste theatrale TED Talk over intrinsiek motivatie.

Vrijdag 27 september 19.00 uur, Pand P, Eindhoven

Hoe Mieke Mom haar maffe moeder vindt (8+), Theater WEI

Een fantasievol maar actueel muzikaal circus boordevol poppen over een wereld die voor iedereen zo vanzelfsprekend is, maar waarbij meisje Mieke zich durft af te vragen waarom de dingen gaan zoals ze gaan.

Zondag 6 oktober 16.00 uur, Zaantheater,  Zaandam

Fair! (12+), ID Theatre Company

‘Fair!’ is een beeldende en rauwe multidisciplinaire voorstelling met dans, spel en muziek over hoe de menselijke natuur naar boven komt wanneer de grenzen van de beschaving wegvallen.

Woensdag 9 oktober 20.30 uur, Deventer Schouwburg, Deventer

NEE! (2+), Onder het Buro

Tessa en Olivier heten je welkom bij hun super ingewikkelde lezing. Ze hebben het tot in de puntjes voorbereid en zijn helemaal klaar om hun uiterst belangrijke verhaal te vertellen. Maar soms gaat niet alles volgens plan… Een humoristische ode aan jezelf zijn.

Zondag 13 oktober 11.00 uur, Theater Rotterdam, Rotterdam

Ali & Nino (10+), Theatergroep Witte Raaf

‘Ali & Nino’ is een muziektheatervoorstelling over het zoeken naar je identiteit. Een verhaal over een oosterse jongen en een westers meisje wiens vriendschap op de proef wordt gesteld door een gedwongen vertrek uit Nederland voor één van de twee.

Zondag 12 januari 14.15 uur, Theater Zuidplein, Rotterdam

Ben je programmeur en wil je graag een voorstelling komen bekijken? Stuur dan even een mail naar info@burobannink.nl en wij zorgen dat er een kaartje voor je klaar ligt. We hopen je bij één of meerdere premières te mogen begroeten! Tot dan!

    Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste voorstellingen & inspirerende verhalen?