Save the date voor…

Presentatiedag 2021-2022

Yes!! Hij staat gepland, de presentatiedag voor seizoen 2021-2022! Wij geloven vol goede moed dat we op donderdag 21 januari alle programmeurs weer live kunnen begroeten in De KOM. Mocht dit toch niet kunnen, dan hopen we iedereen te zien op maandag 15 maart. Zet ze allebei in je agenda! Wij zijn namelijk supertrots op het mooie programma wat we weer aan jullie mogen gaan presenteren. Hoewel de dag er wat anders uit gaat zien dan normaal gaan we er toch een feestje van maken!

Dit jaar is het natuurlijk wel wat anders dan andere jaren. Zo kunnen wij dit jaar niet zelf de catering verzorgen en organiseren we maar één presentatiedag. Wij zijn supertrots op wat er die dag te zien gaat zijn dus hopelijk hebben jullie er ook zin in en gaan we er op 1,5 meter afstand toch een feestje van maken. Dit jaar doen we het net iets anders! Zo kan iedereen zich inschrijven voor een vaste route welke ingedeeld zijn op basis van leeftijd! Per organisatie kunnen we 1 persoon per route indelen en hanteren we een maximum van 25 bezoekers.

Zien we je op 21 januari of 15 maart in De KOM in Nieuwegein? Wij hebben er mega veel zin in. Jij hopelijk ook! Tot dan!

Binnenkort kun je je inschrijven voor de presentatiedag, maar ben je alvast benieuwd welke voorstellingen er per route te zien zullen zijn? Je vindt ze hieronder!

presentatiedag voorspeeldag van Buro Bannink

Route geel

Eigenwijze en verfrissende ontdekkers

De route met theater voor de 2- t/m 6-jarigen
Perfect voor de groepen 1 en 2

voorstellingen

  Route Blauw

  Speelse en leergierige avonturiers

  De route met theater voor 4- t/m 8-jarigen
  Perfect voor de groepen 1 t/m 4

  voorstellingen

   Route Roze

   Daadkrachtige en bevlogen reizigers

   De route met theater voor 5- t/m 10-jarigen
   Perfect voor de groepen 3 t/m 7

   voorstellingen

    Route Oranje

    Inspirerende en ambitieuze wereldverbeteraars

    De route met theater voor 7- t/m 12-jarigen
    Perfect voor de groepen 5 t/m 8

    voorstellingen

     Presentaties
      Presentaties
       Presentaties
        Presentaties