Laat het grote aanmelden beginnen voor… tromgeroffel…

Presentatiedagen 2022-2023

Hoezeee!! We gaan er weer voor! Het is tijd om jullie weer live te verwelkomen op onze presentatiedag. Natuurlijk moeten we rekening houden met de op dat moment geldende maatregelen maar wat kijken wij er naar uit om jullie weer te mogen begroeten in DE KOM! De eerste vergaderingen zijn een feit! Er word druk gepuzzeld op het programma van de dag en hoe we het dit jaar vorm moeten gaan geven maar de inschrijving is van start!! DUS:

Tatatatatadaaaaaaa jaaaaa! We zijn er klaar voor! Het grote aanmelden kan eindelijk van start! We zijn mega blij met onze programmering en hebben er ontzettend veel zin in! We gaan jullie op maandag 8 november en maandag 24 januari vol trots ons prachtige aanbod presenteren.

Zowel in november als in januari zijn we weer te gast in DE KOM in Nieuwegein en daar doen we alles lekker als vanouds. Dus je kan weer scholen verwachten in de grote zaal, kleine zaal, studio’s en het theatercafé! Op beide dagen is het programma weer vol met voorstellingen die interessant zijn voor zowel vrije voorstellingen als voor scholen! Er zijn maar enkele voorstellingen op beide dagen te zien, dus meld je vooral aan voor maandag 8 november en maandag 24 januari! Wij hebben er mega veel zin in. Jij hopelijk ook! Tot dan!

Voorstellingen te zien op:

Maandag 8 november 2021

    Voorstellingen te zien op:

    Maandag 24 januari 2021