We hebben een nieuw programma en vervangende datum!!!!! ..

Presentatiedag 17 februari

Hoezee!!! We gaan er weer voor! We hebben alles op alles gezet om zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden voor de presentatiedag en dat is gelukt. Op donderdag 17 februari gaan we het Hofpleintheater in Rotterdam met zo veel mogelijk voorstellingen en programmeurs op z’n kop zetten!

Afgelopen 8 november hadden we een ontzettend leuke dag. Het is zo fijn om de voorstellingen te zien met elkaar, dat we daarom ervoor gekozen hebben om dit jaar niet alleen vast te houden aan een digitaal toonmoment. Mooie voorstellingen, enthousiaste reacties en een heerlijke lunch staan in februari weer op het programma!

Het programma voor 17 februari zal iets anders zijn dan die van 24 januari. Maar we presenteren weer een bomvolle planning met voorstellingen, presentaties en een paar proeves. We kijken er enorm naar uit om jullie weer te begroeten bij HOFPLEIN in Rotterdam.

Bekijk hiernaast het programma en vergeet je niet aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan! Alle programmeurs die zich aangemeld hadden voor de presentatiedag van 24 januari, zijn ingeschreven voor de dag op 17 februari. Je moet alleen je programmavoorkeuren doorgeven. Mocht je niet kunnen dan kan je via Op de Beeldbuis ons volledige programma digitaal bekijken!

Wij hebben er mega veel zin in. Jij hopelijk ook! Tot dan!

Voorstellingen te zien op:

Donderdag 17 februari

    Voorstellingen die te zien waren op:

    Maandag 8 november 2021