Maandag 12 november 2018 en maandag 21 januari 2019

PRESENTATIEDAGEN BURO BANNINK

De zomer is voorbij, het wordt weer langer donker en de theaterzalen zitten weer vol met kinderen. Het nieuwe seizoen is begonnen en dat betekend dat het ook weer tijd is voor onze presentatiedagen!
Op maandag 12 november 2018 en maandag 21 januari 2019 presenteren wij graag onze nieuwe voorstellingen en gezelschappen in DE KOM in Nieuwegein. 

Zoals je van ons gewend bent geniet je op deze dagen van de nieuwste voorstellingen van onze gezelschappen, zorgen wij voor een lekkere lunch, fijne hapjes en is er voldoende gelegenheid om elkaar te spreken.

Kom bijvoorbeeld kijken naar de voorstelling Flat van ons nieuwe gezelschap Jansen & de Boer. In samenwerking met Theater Gnaffel maakte zij deze muzikale voorstelling over hoe eenzaamheid in tweezaameheid kan veranderen. Naast onze nieuwe gezelschappen zijn natuurlijk de bekende gezelschappen te vinden op onze presentatiedag zoals Theatergroep Fien en Lefkop. Theatergroep Fien maakten de liedjesvoorstelling Wakker over piekeren en wakker liggen en dromen met de ogen open. Vorig jaar gaven zij een preview maar nu is de voorstelling in zijn geheel te zien in DE KOM. Ook Lefkop gaf vorig jaar al een presentatie van Superloeser, inmiddels zijn ze in première gegaan en kunnen ook zei niet wachten om jullie hun humoristische voorstelling vol interactie te laten zien.

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk hier het programma voor november en klik voor het programma van januari!

We hopen je te mogen begroeten op 12 november 2018 en/of op 21 januari 2019. Tot dan!