Onder het Buro

Rosanne Zingt

Een muzikaal feestje voor alle kinderen vanaf 2 jaar met de meest bekende en onbekende peuter en kleuterliedjes.

Rosanne kent heel veel liedjes. Zoveel liedjes dat ze wel uren kan zingen. Ze zingt over allerlei dieren. Over beren, over pinguïns, het lijkt wel een dierentuin. Alle kinderen en papa’s en mama’s mogen meezingen en meedansen wanneer Rosanne komt zingen.

Voor elke gelegenheid kan een passend thema van kinderliedjes gezocht worden en weet Rosanne alle kinderen, papa’s en mama’s aan het zingen te krijgen. We zingen bijvoorbeeld in het thema Dierentuin, Sinterklaas, De Seizoenen, Op Avontuur, De liedjes van vandaag en nog veel meer.
‘Rosanne zingt!’ is zeer geschikt voor festivals in theaters en op scholen als randprogrammering of aanvulling op andere activiteiten. Zin om te zingen? Zing mee met Rosanne!

Het optreden van Rosanne is naar wens en smaak aan te passen en sluit daarom altijd perfect aan. Een optreden van Rosanne Zingt is per dagdeel te plannen. Ze zal echter niet het gehele dagdeel optreden maar meerdere korte optredens verzorgen.

Warme Wiebel Wintertenen

“Vanmorgen een geweldige voorstelling van Susan en Rosanne gezien: Warme wiebel wintertenen. Heerlijke liedjes. Rosanne en Susan speelden vanwege grote belangstelling in onze zaal i.p.v. in de foyer en met groot succes. De hele zaal was enthousiast, je kon echt niet merken dat ze normaal in een kleinere setting spelen. Alleen het meedoen van de kinderen met bewegingen is natuurlijk wat lastiger, als je zo tussen de banken staat waar je nog niet eens bovenuit komt. Maar ik denk: ze zijn echt goed voor de kleine en middenzalen, laat ze als de wiedeweerga een CD opnemen en je hebt de opvolgers van Dirk Scheele!”

Renee van OosteromJeugdprogrammeur, Bibliotheektheater Rotterdam

Warme Wiebel Wintertenen
“De stemmen en liedjes van deze dames zijn betoverend.”

Denise LukkenaerJeugdtheatermaker, TG locals

Rosanne-zingt-Foto-Studio-Perspectief-jeugdtheater.1

Algemene gegevens

Deze voorstelling speelde in seizoen 16/17 & 17/18 en is niet meer te boeken.

Credits
Zang & concept Rosanne Wiertz