Hippe Gasten

Ruig

Een opzwepend rockconcert waarbij de wereld van pop- en rockmuziek regelrecht het theater wordt binnengehaald.

Er is een rockband in Nederland die alle festivals en theaters heeft gezien. Met ‘Ruig’ laat Hippe Gasten iedereen vanaf 12 jaar kennismaken met alle stromingen in de popmuziek. Van een mooie, gevoelige ballade tot een snoeihard metalliedje. De teksten van de zelfgeschreven nummers zijn breekbaar, fantasierijk, humoristisch en laten iets over aan de verbeelding.

En wil je meespelen op het podium? Dat kan! Want wat is er nou leuker dan je broer of zus op het podium een gitaarsolo te zien geven? Of dat je vader of moeder een saxofoon oppakt en de sterren van de hemel speelt? In dit interactieve rockconcert kan het allemaal en nog een beetje meer!

“Rock voor kinderen jong en oud. Hippe Gasten slaagt erin om zowel bij de jongste als bij de oudste kinderen binnen een minuut de meesten op de stoelen te krijgen! De muziek is aanstekelijk en de teksten van de liedjes blijven hangen bij de kinderen.”

Erik De Rietpluim

“De Hippe Gasten stonden bij ons in een uitverkochte Steigerzaal. Een echt Rockconcert voor kinderen en dat hebben we geweten: de zaal stond op zijn kop! Hippe Gasten brengen een afwisselende set nummers (van rap tot pop, van ballads tot heavy metal), die door kinderen makkelijk werd opgepakt. Meeklappen, stampen en springen: geen concert om alleen bij stil te zitten. Er zitten ook hele mooie luisterliedjes bij: de teksten gaan allemaal over Anders zijn en dat zijn we tenslotte allemaal. Sommige liedjes zijn grappig, andere pijnlijk herkenbaar… Muzikaal steekt het goed in elkaar, al hadden sommige van ons er wel graag heuse oordoppen bij gehad! Geen slappe hap maar een pittig concert. Kortom: genieten.”

Natasja van Geel Jeugdprogrammeur Lindenberg Theater

Ruig van Hippe Gasten

Algemene gegevens

Deze voorstelling speelde van 2019 t/m 2019 en is niet meer te boeken.

Credits
Spel, band & concept: Jon van den Elsen, Daan Koch, Rodrigo Davids, Richard Wallenburg, Björn van den Boom & Maurice Cramer

Eindregie: Ad Grooten en Bregje Aarts