Studio de Bakkerij

Rupsje

Rupsje weet niet wie of wat ze is. Het enige wat ze weet, is dat ze verschrikkelijke honger heeft. Daarom eet ze alles wat ze ziet, de hele dag door. Ze ontmoet andere dieren maar zij lijkt op geen van hen. Ze kan niet springen, lopen of vliegen. Ze heeft geen vleugels, angel of huisje. De zoektocht van Rupsje begint naar wie ze echt is én wat zal ze worden?

Rupsje gaat over anders zijn dan de rest. Rupsje is een vrolijke, beeldende en poëtische voorstelling met veel muziek en liedjes. Tijdens de zoektocht van Rupsje worden alle zintuigen geprikkeld: het is een echt avontuur.

Voor het eerst kunnen ook blinde en slechtziende kinderen 100% genieten van het theater. Koninklijke Visio, expertise centrum voor blinde en slechtziende mensen, heeft de makers bijgestaan tijdens de ontwikkeling van deze voorstelling.

De voorstelling is uitstekend geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De voorstelling kan spelen in bibliotheken, speelzalen, theaters (kleine en middenzalen), culturele centra en festivals.

rupsje-archief-jeugdtheater

Credits
Tekst & regie: Maarten Bakker
Spel: Vera van de Meeberg / Saskia Driessen, Aron Elstak & Fardoe Swaanswijk
Muziek: Cassandra Willemse & Edwin Beekmans
Kostuums: Marjo van der Pols
Decor: Inez de Zwart
Techniek: Art & Flywork