Herman is een simpele man. Als iemand dat tegen hem zou zeggen, zou hij het niet erg vinden. Het is waar. Hij vindt het zelf ook. De dingen zijn overzichtelijk: de afstandsbediening ligt links, zijn bakje pap staat rechts en de tv staat aan. Er waait een koel briesje door het raam en het is rustig in zijn hoofd. Alles ligt daar op zijn plek.

Tot er een wind opsteekt, een knopje omgaat en alles door elkaar waait. Dan waait er zoveel rond, dat hij het even niet meer weet. Is het antwoord goed of fout? Of was de vraag verkeerd? Kan iemand hem dat vertellen? Wat is er waar, wat is er echt en wie stopt de storm? Is daar iemand?

Jansen & de Boer maakte deze filosofische festivalvoorstelling in samenwerking met praktisch filosofiehuis De Denksmederij, voor iedereen vanaf 6 jaar.

Ook te boeken met filosofisch nagesprek door Elke Wiss (schrijfster van ‘Socrates op sneakers’ en ‘En ze filosofeerden nog lang en gelukkig’).

Flat
“Mooie ideeën, een goed verhaal en prachtige liedjes; het werd een spannende, grappige en ontroerende voorstelling. ‘Flat’ is een pareltje geworden.”

Elout HolTheater Gnaffel

Flat
“Bijzondere thematiek, mooi samenspel van acteurs en poppen en mooi stemgeluid van de spelers.”

Lotte EppingDat Merkje
Maximum aantal bezoekers
Vrije voorstelling: nnb
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Vrije voorstelling € 700,- € 850,- € 1000,-
Nagesprek nvt € 200,- € 300,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Planning
Aankomsttijd: 60 minuten
Opbouwtijd: 45 minuten
Afbreektijd: 30 minuten
Speelperiode: mei t/m augustus
Speeldagen: woensdag t/m zondag
Bijzonderheden: Ook te boeken met filosofisch nagesprek door Elke Wiss (schrijfster van ‘socrates op sneakers’ en ‘En ze filosofeerde nog lang en gelukkig’.
Credits
Spel: Willeke de Boer & Linde Schinkel
Regie en poppen: Noralie Jansen