Tromgeroffel graag, want hier is hij dan!

Supertrots op onze nieuwe brochure voor seizoen 2022-2023

De brochure is inmiddels bij velen op de mat gevallen en we hebben al leuke reacties ontvangen. Maar hoe leuk is het, dat je hem nu óók digitaal kunt bekijken! Het leukste aan de digitale brochure is dat je direct de trailers van de voorstellingen kunt bekijken en je dus een beter idee krijgt van de inhoud. Laat je inspireren!  Wij wensen je heel veel leesplezier!

Nieuw! Interactieve brochure met video’s en links

Je kunt de digitale brochure op twee manieren bekijken: download hem zelf via de blauwe knop rechts, óf geniet van de interactieve brochure met alle relevante links en video’s op Issuu. Omdat het vorig jaar zó goed bevallen is, hebben we ook dit jaar weer een uitgebreide digitale interactieve brochure gemaakt.

In de digitale brochure vind je links naar websites en socials van gezelschappen, alle relevante links naar meer informatie op onze eigen site, en – last but not least – je bekijkt direct trailers en pitches van voorstellingen! De inhoudsopgaves zijn ook interactief: je klikt meteen door naar de juiste pagina. Veel leesplezier en klikken maar!

Klik hieronder om de interactieve brochure te bekijken!

brochure voorkant voor seizoen 2022 2023

Bekijk hier alvast een voorproefje van een nieuw gezelschap: The Smartphone Orchestra, vertelt verhalen met behulp
van de smartphones van het publiek zelf!