Toedelejoe

Een interactieve theaterperformance die overal gespeeld kan worden en op elk moment zolang er maar kinderen zijn.
Nou ja, wie is dat nou? Wie stapt daar nu plots met grote stille stappen de kamer binnen? Nieuwsgierig kijkt Lukas met grote ogen de kring rond, wie zijn al deze kinderen? Spannend hoor, zoveel ogen op hem gericht. Hup, de handen voor zijn ogen, dan is hij er niet. Of toch wel? Kiekeboe! Toedelejoe! Leuk, samen spelen!
In ‘Toedelejoe’ komt Efrem Stein als Lukas op theatraal bezoek op een kinderdagverblijf, in de peuterspeelzaal of in de theaterfoyer. Hij gaat met de allerkleinste theaterbezoekertjes samen op ontdekkingstocht. Een interactieve belevenis en een laagdrempelige manier om kinderen vanaf 1 jaar in aanraking te laten komen met theater en mime.
De performance komt het best tot z’n recht in een kleine en intieme omgeving. Toedelejoe is per dagdeel te programmeren voor meerdere optredens. Waarvan de duur en aantal in overleg.

“Efrem Stein weet met zijn eerlijk en open spel de allerkleinsten van het begin tot het einde vast te houden met een even eenvoudig als speciaal concept.”

“Aangenaam verrast door deze komediespeler op onze kleuterochtend in de foyer van ons theater. Efrem voelt feilloos de behoeften van de kinderen aan. Hij schakelt in een handomdraai van een slapstickact met de draaideur naar een miniconcertje met houten blokken. Hij betrekt de kinderen, speelt met ze samen als een echte vriend. Ik heb de kinderen zien genieten. Echt een verrijking.”

Prijs drie per dag
Op school: €400,-
 In theater (school/vrij): €500,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Het digitale pr pakket is gratis te downloaden via deze link. Drukwerk wordt verstuurd tegen betaling van €15,-.

Maximum aantal bezoekers
School: 20 personen
Vrije voorstelling: 30 personen
Planning
Duur: 20 minuten
Opbouwtijd: 30 minuten
Techniek: geen externe technici nodig
Speelperiode 22-23: gehele seizoen
Speelperiode 23-24: gehele seizoen
Speeldagen: hele week
Bijzonderheden:
Credits
Spel & concept: Efrem Stein
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.