Nou ja, wie is dat nou? Wie stapt daar nu plots met grote stille stappen de kamer binnen? Nieuwsgierig kijkt hij met grote ogen de kring rond, wie zijn al deze kinderen? Spannend hoor, zoveel ogen op hem gericht. Hup, de handen voor zijn ogen, dan is hij er niet. Of toch wel? Toedelejoe!
Kijk hoe sierlijk dit beweegt. Zullen we er samen tegen blazen? En luister hoe zijn been ratelt. Voel eens hoe zacht dit is. Stap allemaal maar in de trein bij Lukas en ontdek zijn bijzondere wereld in jouw vertrouwde omgeving. In ‘Toedelejoe’ komt Lukas op theatraal bezoek en gaat hij met de allerkleinsten op avontuur. Een interactieve belevenis en een laagdrempelige manier om de kinderen in aanraking te laten komen met theater.

De performance is speciaal ontwikkeld voor kinderdagverblijven en voorscholen maar is ook geschikt als randprogramma, foyerprogramma, doorlopend programma, voor theaters, festivals, buurthuizen, bibliotheken en kleinschalige evenementen.

De performance komt het best tot z’n recht in een kleine en intieme omgeving.

“Efrem Stein weet met zijn eerlijk en open spel de allerkleinsten van het begin tot het einde vast te houden met een even eenvoudig als speciaal concept.”

Johnny de Meijer, Klein Festijnover Pakkepapier

“Aangenaam verrast door deze komediespeler op onze kleuterochtend in de foyer van ons theater. Efrem voelt feilloos de behoeften van de kinderen aan. Hij schakelt in een handomdraai van een slapstickact met de draaideur naar een miniconcertje met houten blokken. Hij betrekt de kinderen, speelt met ze samen als een echte vriend. Ik heb de kinderen zien genieten. Echt een verrijking.”

Renske VerbeekStadsgehoorzaal Vlaardingen

Maximum aantal bezoekers
Op school: 20 personen
School in theater: 20 personen
Vrije voorstelling: 30 personen
Prijs drie per dag
Op school: €400,-
School in theater: € 500,-
Vrije voorstelling € 500,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Het digitale pr pakket is gratis te downloaden via deze link. Drukwerk wordt verstuurd tegen betaling van 15 euro.

Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Planning
Aankomsttijd: nnb minuten
Opbouwtijd: nnb minuten
Afbreektijd: nnb minuten
Speelperiode: gehele seizoen
Speeldagen: hele week
Bijzonderheden:
Credits
Spel & concept: Efrem Stein