Een starter, bevlogen theaterliefhebber die van aanpakken weet?

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar versterking op kantoor! Ben jij een starter of student? Heb je grote affiniteit met theater,  kinderen en jongeren? En dan ook nog een hands-on mentaliteit? Lees dan snel verder! Wie weet zien we je dan snel op kantoor voor een #bakkiebijbannink!

Vacature | Organisatie: Buro Bannink | Functie: assistent kantoormedewerker | Plaats: Rotterdam | Omvang: 0,2 tot 0,6 fte | Sluitingsdatum: 1 maart 2020

Buro Bannink is een bruisend impresariaat voor jeugd- en jongerentheater. We vertegenwoordigen ruim 25 gezelschappen richting theaters, festivals, cultuurbemiddelaars en scholen. Stiekem willen we de wereld een beetje mooier maken door zoveel mogelijk kinderen en jongeren in aanraking te laten komen met theater. Het liefst zien we de hele wereld genieten van verfrissend, speels, avontuurlijk, fantasievol en inspirerend theater. We werken daarom vol passie en ambitie aan de verkoop en het tourmanagement van onze mooie diverse stal van jonge makers, nieuwe talenten en gevestigde gezelschappen. Om nog meer te kunnen inspireren zoeken we een aanvulling voor ons vaste team! Ben jij onze nieuwe assistent kantoormedewerker?

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de administratieve kant van de verkoop en het tourmanagement van Buro Bannink. Contractadministratie, klantbeheer, archief en ondersteuning van collega’s liggen binnen je verantwoordelijkheden. Je hebt als doel dat administratieve- en verkoopwerkzaamheden zo soepel mogelijk verlopen.

Wat wij verwachten en zoeken:
Je bent met voorkeur iemand die zeer flexibel is en naast andere werkzaamheden of studie een leuke bijbaan zoekt met veel mogelijkheden tot doorgroeien. Je hebt bij voorkeur een voltooide mbo-opleiding in de richting administratie, secretariaat of financiele administratie. Een andere mogelijkheid is dat je studeert aan een hbo/wo opleiding met aspiratie om in de culturele/theater sector aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld een studie eventmanagement, CMV, communicatie, cultuurwetenschappen etc.

Je hebt hele grote affiniteit met en bevlogenheid voor theater, kinderen en jongeren. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent daadkrachtig, doelgericht, nieuwsgierig, stressbestendig, een pietje precies en enthousiast. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je komt goed tot je recht in een vrije werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte tot groei. Tot slot ben je bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam. Je beschikbaarheid varieert van 16 tot 32 uur per week.

Wij bieden:
Een inspirerende en fijne werkplek waar je deel uitmaakt van een klein en hecht team. Een echte startersfunctie waarbij werkervaring en opleiding minder van belang zijn dan skills, passie en aansluiting bij ons team. Een zeer bijzondere plek om te werken met een unieke kijk op de theatersector. Mogelijkheid om een bijdrage te leveren en uiteindelijk eigen plannen te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, opbouwen van je netwerk, flexibele werktijden en gezelligheid. Salaris conform startersfunctie in de culturele sector, vergelijkbaar met cao podia schaal 3.

Contactinformatie:
Heb je interesse in deze functie? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar: info@burobannink.nl.

www.burobannink.nl