Bobbel woont samen met haar vader Mos en moeder Pina in een bakfiets. Toch fantaseert ze vaak, samen met vleermuis Otto, over een echt huis. Dan komt daar een uitnodiging voor een kopje thee bij mevrouw Zus in de Wiewaaystraat. Hoe zal Bobbel een gewoon huis vinden? Lukt het haar om met mes en vork te eten en stil te blijven zitten, zoals het hoort?

“Een voorstelling met goed theaterspel en mooie muziek waarbij de spelers goede interactie met elkaar en met de kinderen hadden. De kinderen genoten zichtbaar. “Het was grappig en leuk!” riep een van de kleuters na de voorstelling.”

Mirte Oostromprogrammeur Cultuurwerft

“Een magische muzikale vertelvoorstelling (…) Het smaakt naar meer.”

Dordts kindertheater Marjolijn

Algemene gegevens

Maximum aantal bezoekers
Op school: 90 personen
School in theater: 150 personen
Vrije voorstelling: 200 personen
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Op school: € 695,- € 1050,- € 1400,-
School in theater: € 795,- € 1150,- € 1500,-
Vrije voorstelling € 795,- € 1150,- € 1500,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw (evt. 9% in 2019).
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Opbouwtijd: 60 minuten
Afbreektijd:  60 minuten
Speelperiode: gehele seizoen 2018-2019
januari t/m 16 februari 2020
Speeldagen: woensdag – zondag
Bijzonderheden:
Credits
Spel & concept: Nienke Weijsenfeld
Live muziek: Tim Aarnoutse
Beeld: Gijske de Bruijne
Eindregie: Ingrid van Leeuwen
Foto’s: Joris Hol
Video: Martijn Ek