Wegen die scheiden en nieuwe plannen

Vertrek Niels-Jan

Ja, we moeten toegeven, de geruchten zijn waar. We nemen namelijk afscheid van de enige man op ons kantoor. Na hele fijne jaren, vele kopjes zwarte koffie, lekkere taartjes, psychedelische speellijsten, alle vintage speelgoed kantoorversiering en ontzettend veel plezier nemen we met een lach en een traan afscheid van een super fijne collega! Nou ja, elkaar helemaal loslaten zal niet gebeuren… Niels-Jan vertelt over zijn plannen, want het wordt een groot nieuw avontuur, dat is zeker! Wij wensen hem al het moois toe!

Hoe we de lege bureaustoel gaan vullen? Die informatie volgt een andere keer!   

  

Hoi allemaal,

Vanaf 1 oktober gaan Buro Bannink en ik verschillende kanten op. Hoewel, natuurlijk niet helemaal! Ik blijf namelijk persoonlijk altijd wel betrokken bij Buro Bannink maar niet meer als medewerker op kantoor. Dus kans is groot dat we in  de toekomst weer zullen samenwerken maar op een andere manier. Ik ga namelijk een eigen bedrijfje starten, waardoor ik al mijn toffe plannen, ambities en passie beter kan combineren. Zoals het jullie niet ontgaan kan zijn gaat het erg lekker met mijn band Certain Animals. Dit vraagt natuurlijk veel tijd op het gebied van repeteren, schrijven, opnemen, optreden en marketing. Met heel veel energie kan ik door deze veranderingen me hier nu nog veel meer op focussen. Hopelijk kunnen we dan ooit de wereld veroveren met onze muziek! Kom vooral een keer kijken!

Ook ga ik me nu eindelijk storten op bandcoaching, iets waar ik al heel lang over na zit te denken. Hierin ga ik samen met bands/muzikanten aan de slag met het oog op hun toekomst. Ik begeleid hen in het maken van plannen om weer een stapje verder te komen in de wondere wereld die muziek heet. Ook ben ik bezig met het opbouwen van een lijst van bands waar ik boekingen voor wil doen, ook erg leuk en de afgelopen jaren genoeg ervaring in opgebouwd natuurlijk. En ik ga nog iets doen met mijn passie om vintage speelgoed te verzamelen en te verhandelen, maar daar zal ik jullie hier verder niet mee lastig vallen!

Ik heb heel veel zin om ook als redacteur, fondswerver en bandcoach aan de slag te gaan voor anderen! Dus jullie weten me te vinden indien nodig! Genoeg leuks en heel fijn om op die manier toch met Karin, Marloes, Nikki en jullie te blijven werken! Dus bedankt voor nu en hopelijk ook weer tot snel. Ik wens jullie heel veel succes en plezier met al het moois waar jullie mee bezig zijn en met wat jullie nog gaan doen. Want mooie dingen doen jullie!

Groeten,
Niels-Jan

PS: Je kan me bereiken op nielsjanvandijk@gmail.com