Nochem & van Luyn

Voor Jou

Als je niet op let zijn je dromen zo vervlogen en zijn je nachten leeg! ’Voor Jou’ is een muzikale voorstelling over het al dan niet najagen van je dromen. Waarom doe je de dingen die je doet en doe je wel genoeg Voor Jou?

Francien werkt al jaren in een magazijn en droomt niet meer. Elke dag doet ze hetzelfde, stapelt de dozen, telt de dozen, tilt de dozen en stapelt de dozen weer. Ze weet niet wat er in zit, dat maakt haar ook niet uit. Als er maar zoveel dozen zijn als er moeten zijn. De hele dag zit Francien met haar hoofd tussen de dozen, kartonnen dozen. Als kind fantaseerde ze over wat ze allemaal kon worden later. Detective, goochelaar, danseres, chef-kok, alles was mogelijk en Francien kon alles! Nu heeft ze een overzichtelijk leven en dat vindt ze prima. Ze weet waar ze aan toe is en ook dat is…Prima!

Dan gebeurt er iets waardoor haar leven op zijn kop wordt gezet en ze zich haar dromen van vroeger herinnert. Ze herinnert zich haar ouders, haar broertje, haar vrienden, ze herinnert zich al haar dromen en ideeën maar bovenal herinnert zij zich haar buurjongen Dirk… Gaat ze alsnog haar dromen achterna?

voor-jou-archief-jeugdtheater

Credits
Tekst, muziek en regie: Marc Nochem
Tekst, muziek en spel: Yvette van Luyn en Bram van Oers
Dramaturgie: Martine van As