Wie helpt ons? Steun onze crowdfunding-actie via Voordekunst!

Prentenboek Mannetjes met Plannetjes

Bij een hele leuke theatervoorstelling voor peuters hoort een heel leuk prentenboek zodat kinderen met hun ouders lekker na kunnen genieten! Daarom zijn wij vanuit Stichting Onder het Buro een crowdfunding-actie gestart. Help jij ons via Voordekunst mee om bij onze voorstelling ‘Mannetjes met Plannetjes’ een heel leuk prentenboek te maken? Je krijgt er iets leuks voor terug!

Mannetjes met Plannetjes

Mannetjes met Plannetjes‘ is een stoere, energieke en beeldende theatervoorstelling voor kinderen van twee tot tien jaar. Een hele leuke voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. En heel veel plannetjes. En hopelijk binnenkort via deze crowdfunding-actie met een bijbehorend prentenboek!

‘Mannetjes met Plannetjes’ is een totaalbeleving voor de hele familie die de zintuigen prikkelt en de fantasie aanspreekt. Een ervaring die aansluit op de belevingswereld van de jongste kinderen maar daarnaast ruimte laat voor volwassenen en oudere kinderen om mee te genieten, hetgeen uniek is voor een peutervoorstelling. De voorstelling gaat in première op zondag 1 oktober in het Maaspodium in Rotterdam.

Omdat ouders van nu meer dan alleen een voorstelling willen wordt ‘Mannetjes met Plannetjes’ aangevuld met allerlei leuke activiteiten in de foyer van de theaters. Zo kunnen kinderen lekker spelen in de enige echte ‘Mannetjes Speeltuin’ en ze kunnen zelf een vogeltje knutselen. De ervaring wordt nog vergroot door de interactieve website waarop filmpjes, kleurplaten, spelletjes etc. te vinden zijn. Maar de Mannetjes hebben nog een idee…

Prentenboek

Om de totaalbeleving helemaal compleet te maken willen we bij deze hele leuke voorstelling ook een heel leuk prentenboek maken. Want wat is er leuker dan van tevoren, of naderhand na dat magische avontuur in het theater, nog lekker thuis verder te lezen over de spannende en doldwaze avonturen van de Mannetjes?

Maar voor een prentenboek is geld nodig. De Mannetjes hebben heel veel ideeën, maar geld…? Help jij de Mannetjes mee? De Mannetjes zouden de Mannetjes niet zijn als ze je er niet iets heel leuks voor terug zouden geven. Kijk daarom snel op de site van Voordekunst om te zien hoe je ons kunt helpen en wat je daarvoor terugkrijgt!

Deze crowdfunding actie loopt tot 29 juli 2017. Bij voldoende support wordt tijdens de première van de voorstelling ‘Mannetjes met Plannetjes’ op zondag 1 oktober in het Maaspodium in Rotterdam ook het prentenboek gepresenteerd. Help jij de Mannetjes mee deze droom te verwezenlijken?