Aanbod van jeugdtheater en jongerentheater de gespeeld worden in het seizoen 2017- 2018. Bent u op zoek naar een passende voorstelling voor in uw theater of voor op school, dan kan je hier de leukste, beste, grappigste voorstellingen voor kinderen en jongeren vinden.

Waar de Wind woont een muzikale jeugdtheater voorstelling van Wie Walvis
starks komt er niemand op mijn feestjes is een voorstelling van Jasper Smit
Blauw Gras is een muzikale jeugdtheater voorstelling van Wie Walvis
Adam en de anderen een jeugdtheater voorstelling van De Stokerij
, , , , , , , , , , , , , , ,

Behind the beat

In een klein uur durende presentatie vol weetjes, interactie en natuurlijk muziek nemen drie ‘masters van de beat’ (drummer Max, dj Tobi en beatboxer, producer en tevens presentator Patrick) het publiek mee op een reis door de tijd op zoek naar antwoord op de vraag: waar komen beats vandaan en hoe worden deze gemaakt?
, , , , , , , , , , ,

Hiphop in een notendop

‘Hiphop In Een Notendop‘ is een leuke, leerzame en interactieve voorstelling over het ontstaan en de geschiedenis van de hiphopcultuur waarbij interactie met het publiek niet vergeten wordt. De voorstelling bevat live Rap, Breakdance, Dj, Beatbox en Freestyle.
, , , , , , , , ,

De Cabarapshow

De Cabarap Show is een kruising tussen comedy en rap. Met improvisaties in rapvorm (freestyle) à la De Lama’s, tonen rappers Marco en Patrick het achterste van hun tong. De show voltrekt zich in rondes vol interactie met het de leerlingen. Zo is er bijvoorbeeld het ’Rap van Fortuin’ waarbij een draai aan het rad bepaalt welke onderwerpen de rappers voor hun kiezen krijgen. Of het nu een favoriete zangeres van de leerlingen is of één van hun favoriete tv-series: de rappers breien het aan elkaar.
Trip een jongeren voorstelling van Lieve Ana met Serge Hogenbirk
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trip

Drugs gebruiken is gewoon leuk. Toch? Want wie ben jij? Loop jij mee met de kudde? Laat jij je hoofd leegvreten door de norm-aal? Of ben jij dat druppeltje dat de andere kant uit stroomt?
De Dromeneter een jeugdtheater voorstelling van theatergroep Locals