Wakker een poëtische jeugdtheater voorstelling van theatergroep Fien
,

Een buik van wol

Een voorstelling waar het decor tot leven komt, fantasie wordt geprikkeld en waar bovenal je hart een stukje warmer van wordt.
,

Theatergroep Fien genomineerd voor Zapp Theaterprijs 2016

In deze tijden waarin doorgaans alleen theatermakers die al bekend zijn in de prijzen vallen is onze eigen Theatergroep Fien nu genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2016! Hun voorstelling 'Hoeveel zou de wereld wegen?' maakt daardoor kans op de titel "beste jeugdtheatervoorstelling van 2016". Daar zijn we hier bij Buro Bannink echt ongelofelijk trots op.
, , ,

Mooie samenwerking

Westland Theater de Naald start nieuwe talenten serie jeugdtheater! "Ook op het gebied van jeugdtheater willen we naast de grote, commerciële producties in onze grote zaal, voor op de lange termijn gaan bouwen met veelbelovende nieuwe jeugdtheatermakers die kleine, inhoudelijk interessantere producties maken. Dat gaan we doen met Buro Bannink."
,

Hoeveel zou de wereld wegen?

Hoeveel zou de wereld wegen? Kan een zeepaard galopperen? Als een zeester echt bestaat, bestaat er dan ook een zeemaan? Wie zijn toch die meneer en mevrouw die 's avonds hun theepot uitlaten? En waarom is het zo verdrietig als moeders moeten huilen?
,

Een broer om in te bijten

Een grimmige en grappige voorstelling over een broer met een veel te grote zus! Een spannende voorstelling om bij op je vingers te bijten!
,

Ariadne

Een muzikale vertelling over broertjes, dappere daden en je kleiner voelen dan je bent.
,

Het Verloren Sporen Museum

’Het Verloren Sporen Museum’ is gebaseerd op Jaap Robben's kinderdichtbundel ’Zullen we een bos beginnen?’ die genomineerd werd voor de Gouden Uil voor de jeugdliteratuur 2009.