Nochem & van Luyn

VRW&D

Hoe verwend moet je zijn om gelukkig te worden? Een spannende jeugdvoorstelling over actuele thema’s met veel humor, snelle scènes en een scherp randje!

PJ wordt elf. Hij krijgt altijd alles wat hij wil en toch heeft hij een heel grote verlanglijst. Zo wil hij een nieuwe fiets, drie spelcomputers, spelletjes voor alle drie, nieuwe mobiel, geld van oma, nieuwe schoenen, nieuwe tv, drie keer zoveel zakgeld en een harddiskrecorder. Zijn ouders verwennen hem altijd en doen er alles aan om zijn verjaardag een fantastisch feest te laten worden. Iedereen wil graag een uitnodiging. Niet omdat ze PJ zo aardig vinden maar omdat je er anders niet bij hoort. Het wordt het grootste feest van de stad!

Lilian zit bij PJ op school en wordt altijd door hem gepest. Zij wordt natuurlijk niet uitgenodigd voor het feest. Dat begrijpt iedereen, want zij hoort er sowieso niet bij! De spanning neemt toe. De dag van het feest komt steeds dichterbij. Iedereen is er vol van. De ouders van PJ doen hun uiterste best om alles vlekkeloos te laten verlopen. Eindelijk is het zover!!! Maar niet alles loopt zoals gepland. Er gebeurt iets waardoor PJ deze dag niet snel zal vergeten, en Lilian ook niet.

vrwnd-jeugdtheater-nochem-en-van-luyn

Credits
Tekst, muziek en regie: Marc Nochem
Tekst, muziek en spel: Yvette van Luyn en Bram van Oers
Choreografie: Yara Kok
Dramaturgie: Martine van As