Koeterwaals

Wat ik weet van mij?

Een gevoelige en humoristische voorstelling met live muziek met veel verschillende instrumenten, tekst, beweging en vernuftige technische hoogstandjes

We nemen een kijkje in de gedachtewereld van Max. Hij maakt van alles mee. Hij speelt, gaat naar school en heeft vakantie. Dan gaat zijn Oma Lies dood. Hij is bang haar te vergeten en probeert alles te onthouden van zijn oma, maar dat lukt niet zo goed. Hij is boos: waarom heeft hij niet beter opgelet? Max zoekt in zijn hoofd naar zijn oma en doet mooie, stomme, lieve en ontroerende ontdekkingen.
Wat ik weet van mij is een ode aan je hoofd. Een hoofd vol herinneringen, waar je alles bewaart. Je hoofd dat zoveel kan! Een groot thema wordt met nodige lichtheid én humor aangesneden.

Credits
Regie: Ron van Lente
Spel & concept: Simone van den Berg & Derk Oudshoorn
Muziek Jan Ever & Marcel van der Schot

wat-ik-weet-van-mij-beeld-jeugdtheater.1