Het team van Buro Bannink stelt zich voor!

Wie is wie

Artistiek & zakelijke leiding

Karin

“Elke dag met zoveel mensen werken vanuit mijn eigen passie en visie is heerlijk!”

Verkoop & tourmanagement

Marloes

“Mee te mogen bouwen aan dit bedrijf, mee te groeien in de ontwikkeling van een bedrijf met veel ambitie is een leuke uitdaging en vooral ook heel bijzonder!”

Kantoor & pr-medewerker

Nikki

“Fantastisch dat wij als Buro Bannink theaters en makers mogen verbinden.”

Het is alweer een tijd geleden dat ik Buro Bannink gestart ben. Hoewel ik soms overweldigd word door het bedrijf, want directeur worden stond nooit op mijn ‘als ik later groot ben’ wensenlijst, is het starten met dit impresariaat één van mijn beste keuzes ooit. Het geeft me de vrijheid om altijd te blijven spelen, in contact te blijven met mijn eigen kinderlijke kant. In mijn werk als artistiek en zakelijk leider kan ik zo ontzettend veel van mijn passies kwijt. Ik mag mensen verbinden, inspireren en soms een beetje uitdagen. Alle creatieve nieuwe ideeën die plots tijdens een treinritje opkomen mag ik met mijn team tot uitvoer brengen. Oftewel: soms voelt het als een speeltuin!
Het allermooiste is om te zien dat andere mensen zich verbonden voelen met ons bedrijf. Dat de visie die ik heb over samenwerken, jeugdtheater, nieuw talent en verbinden door zoveel mensen gezien en omarmd wordt. Dat zorgt ervoor dat ik gelukkig ben in mijn werk, zelfs als die werkweek soms toch echt ruim over die fulltime max gaat.

Marloes over Karin

Bijnaam voor Karin?
De schrandere schepper

Welke superkracht heeft / superheld is Karin?

Arachne (net ff anders dan Spider-woman). Deze heldin heeft de kracht en de kunde om via psychokinetische energie vrije moleculen samen te binden tot een vast web. Ze kan ons als werknemers dichter bij elkaar brengen en verbinden tot een goed werkend geheel.

Als je aan Karin denkt, waar denk je dan aan?
Haar tomeloze energie (al zegt ze die nooit te hebben) vooral om altijd te maken en te ondernemen. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dat ze een gedreven leider is die zich ook heel erg kwetsbaar op kan stellen en daardoor kan verbinden. Maar ook aan lekker eten, heel veel lachen, grove humor en zelfspot.

Welke eigenschap van Karin bewonder je?
Haar kennis en kunde, haar doorzettingsvermogen en haar creatieve makersbrein dat altijd zal creëren.

Wanneer verwijs je iemand naar Karin?
Als er artistiek inhoudelijke of bedrijfsmatige vragen zijn.

Marloes Damen

Nikki over Karin

Bijnaam voor Karin?
Vooruitstrevende denktank (hahaha wat een lelijk woord, sorry Karin)

Welke superkracht heeft / superheld is Karin?
Ninja Turtle Donatello, een intelligente uitvinder. Het team heeft veel aan haar te danken.

Als je aan Karin denkt, waar denk je dan aan?
Humor, gepassioneerd, streber

Welke eigenschap van Karin bewonder je?
Creativiteit en altijd op zoek zijn naar vernieuwing

Wanneer verwijs je iemand naar Karin?
Voor alles wat artistiek inhoudelijk is

Nikki de Groot

Niels-Jan over Karin

Bijnaam voor Karin?
La Bannink

Welke superkracht heeft / superheld is Karin?
Iron Man, of dus eigenlijk Iron Woman. Want Iron Lady was al in gebruik toch? 😉 Net als Tony Stark (het alter ego van Iron Man) is Karin namelijk een briljant uitvinder die daarnaast knokt voor waar ze voor staat.

Als je aan Karin denkt, waar denk je dan aan?
Heel veel lachen, lekker eten, drinken en genieten, gedrevenheid en… theaterrrrrrr!!!

Welke eigenschap van Karin bewonder je?
Karin krijgt eigenlijk gewoon alles voor elkaar waar ze zich op stort. En ze stort zich met heel veel overgave op heel veel dingen, dus ze krijgt ook heel veel voor elkaar. En als iets niet helemaal lukt zoals ze het in eerste instantie voor ogen had weet ze het toch weer op een positieve manier om te buigen zodat ze er toch iets goeds uit kan halen.

Wanneer verwijs je iemand naar Karin?
Als ik denk “dat is een vraag voor de directeur!” 😉

Niels-Jan van Dijk
Marloes Damen de verkoop en tourmanager van Buro Bannink

Ondertussen ben ik alweer bijna vier jaar werkzaam bij Buro Bannink. Daarvoor was ik als freelancer werkzaam als producent in de evenementensector. Bij Buro Bannink ben ik begonnen als het ‘Pietje Precies’ naast Karin. Ondertussen heeft mijn functie zich steeds meer inhoudelijk ontwikkeld en ben ik nu verantwoordelijk voor alles omtrent de boekingen en verkoop. Best een grote klus met veel uitdaging!
Bij Buro Bannink mag ik me de hele dag bezighouden met jeugdtheater! Dat is zeker een van de redenen waarom ik het hier zo naar mijn zin heb! In het verleden heb ik zelf veel op de planken gestaan en heb ik ook les gegeven aan jonge kinderen. Je kunt dus wel stellen dat ik redelijk wat affiniteit heb met dit werkveld en de doelgroep. Dat ik daarnaast ook nog met ontzettend leuke en lieve mensen mag werken, zowel op kantoor als de gezelschappen, is een heerlijke bijkomstigheid. Voor mij is die samenwerking misschien nog wel belangrijker dan de taken die ik uitvoer. Met elkaar bouwen aan dit mooie bedrijf!

Nikki over Marloes

Bijnaam voor Marloes?
Goed lachse pietje precies

Welke superkracht heeft / superheld is Marloes?

Zorro, ze is niet altijd even goed zichtbaar maar iedereen weet wie ze is. Ze vertrouwt op haar slimheid, behendigheid en kan goed multitasken.

Als je aan Marloes denkt, waar denk je dan aan?
Vriendelijk, gestructureerd, harde werker

Welke eigenschap van Marloes bewonder je?
Het goede stel hersenen waar zoveel in past dat ze alles onthoudt

Wanneer verwijs je iemand naar Marloes?
Voor alles omtrent boekingen

Nikki de Groot

Karin over Marloes

Bijnaam voor Marloes?
Het collectieve geheugen

Welke superkracht heeft / superheld is Marloes?
Concretisaurus, een ultiem zeldzame soort mens dat altijd alles direct concreet wil maken en kan krijgen. Met veel oog voor details, een goed geheugen voor gemaakte afspraken en een heel sterk besef van het belang van de kleine afspraken voor het grote geheel.

Als je aan Marloes denkt, waar denk je dan aan?
De foute Kerstliedjes vanaf september. De angst voor rare stukjes op de worst en het zweten van de kaas. Maar ook denk ik aan iemand die vol voor Buro Bannink gaat en waar ik oneindig veel vertrouwen in heb.

Welke eigenschap van Marloes bewonder je?
Marloes kan heel makkelijk en goed tegenslagen accepteren. Als iets fout gaat of niet fijn is, kan ze er heel makkelijk overheen stappen en doorgaan met oplossen. Dingen die moeten worden zonder mopperen gedaan. Dit is een mooi contrast met mij omdat ik nog wel eens moeite heb met de vervelende dingen die moeten gebeuren.

Daarnaast is Marloes echt een mega leuke moeder die altijd met haar kids aan het spelen is en dat resulteert in twee fantasievolle en vrolijke jongens. Dat is super leuk om te zien!

Wanneer verwijs je iemand naar Marloes?
Voor alle details, concrete afspraken omtrent boekingen en contracten.

Karin Bannink

Niels-Jan over Marloes

Bijnaam voor Marloes?
Lunch-koningin

Welke superkracht heeft / superheld is Marloes?
Spider Man, of dus eigenlijk Spider Woman. Marloes zit als een spin in het web, heeft continu overzicht en vergeet niets. En ondertussen produceert ze ook nog eens hele mooie dingen.

Als je aan Marloes denkt, waar denk je dan aan?
Lachen tot de tranen over de wangen lopen (vooral als we moe zijn), Efteling elfjes nadoen op een draaiende bureaustoel, elkaars lunch analyseren en daar waar nodig tips geven over het nuttigen van die lunch, een hele lieve moeder.

Welke eigenschap van Marloes bewonder je?
Eén eigenschap maar? Wat dacht je van alles onthouden, altijd overzicht hebben, problemen meteen oplossen en ga zo maar door. O ja, en hele goede keuzes maken qua broodbeleg.

Wanneer verwijs je iemand naar Marloes?

Als iemand een vraag heeft over een boeking of een contract.

Niels-Jan van Dijk
Nikki de Groot de bureau en kantoormedewerker van Buro Bannink

Tijdens mijn studie Leasure Management heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij Buro Bannink. Na een korte omzwerving ben ik hier ook als medewerker aan de slag gegaan. Tijdens mijn studie ben ik me al snel gaan specialiseren in theater en wist ik al gauw dat ik aan de slag wilde binnen een impresariaat. In mijn vrije tijd ga ik erg graag naar het theater! Ik ben wel iets vaker in de grote zaal te vinden dan de kleine en vind ook een goede musical heerlijk. Ik zou mezelf omschrijven als leergierig, enthousiast en een harde werker met een kritische blik. Dat moet ook wel! In mijn functie ben ik namelijk betrokken bij de hele ‘klantenreis’ die jullie maken. Hier op kantoor hou ik me bezig met alles wat niet direct te maken heeft met boekingen. Ik ben dus verantwoordelijk voor een deel pr en marketing, communicatie met gezelschappen, educatie en administratie. Maar ik ben ook vaak degene die je aan de telefoon krijgt als je belt. Ik ben dan natuurlijk niet te beroerd om ook een boeking voor je aan te nemen! Lekker afwisselend en leerzaam dus!

Karin over Nikki

Bijnaam voor Nikki?
Groentje

Welke superkracht heeft / superheld is Nikki?
Raptor Analitica. Kritisch nadenken en een eigen mening vormen zijn de kern van deze superheld. Nooit zomaar klakkeloos iets aannemen maar eerst op onderzoek en dan een eigen mening vormen. Mocht deze Raptor het niet met je eens zijn, dan zal ze dat zeker niet verhullen.

Als je aan Nikki denkt, waar denk je dan aan?
Dat ze van musicals houdt en zich daar in mijn bijzijn niet eens voor schaamt. Dat ze misschien verlegen lijkt maar alles behalve is. Dat ze heel scherp uit de hoek kan komen en mij echt toe kan spreken als ik even een domme keuze maak.

Welke eigenschap van Nikki bewonder je?

Nikki vindt het super leuk om te leren en dingen uit te zoeken. Heeft de constante behoefte om uitgedaagd te worden. Daarnaast maakt ze zich niet zo snel druk over dingen, wordt ze niet snel boos of geïrriteerd. Deze combinatie vind ik bijzonder prettig. En natuurlijk ben ik een beetje jaloers op het mooie rooie haar en haar leeftijd.

Wanneer verwijs je iemand naar Nikki?
Voor vragen over ons productiehuis zowel pr als productie moet je bij Nikki zijn. Nikki is met name voor de communicatie met onze gezelschappen, dus die stuur ik vaak met vragen naar haar. Maar ook voor al onze administratieve vragen en inzichten in technische gegevens.

Karin Bannink

Marloes over Nikki

Bijnaam voor Nikki?
De flexibele fundering

Welke superkracht heeft / superheld is Nikki?

Nikki is Mystique, een Shapeshifter. Ze kan zich in verschillende gedaantes en rollen transformeren en kan daardoor veel verschillende dingen oppakken en meerdere verantwoordelijkheden dragen.

Als je aan Nikki denkt, waar denk je dan aan?
Vriendelijk, een alles-kunner, een harde werker, leergierig, droge humor, lekker eten en en drinken, carnaval… 😉

Welke eigenschap van Nikki bewonder je?
Haar tomeloze energie, doorzettingsvermogen en haar kracht om zich kwetsbaar op te stellen en eerlijk te zijn.

Wanneer verwijs je iemand naar Nikki door?
Als er vragen zijn over boekingen/tourmanagement, administratie of pr en marketing. Eigenlijk gewoon alles als ik het zelf niet op kan pakken! 😉

Marloes Damen

Niels-Jan over Nikki

Bijnaam voor Nikki?
TomTom-koningin

Welke superkracht heeft / superheld is Nikki?
Batman, of dus eigenlijk Batwoman. Nikki lijkt namelijk net als Batman in eerste instantie stil en introvert, maar als je haar net iets beter leert kennen blijkt ze enorm veel te weten, altijd te willen leren en pakt ze alles meteen goed en op een snel tempo aan. Ze knokt zich overal doorheen en verzet op die manier bergen met werk.

Als je aan Nikki denkt, waar denk je dan aan?
In korte tijd van bijna geen koffie naar kannen vol, van stagiaire naar full-time medewerker, van A naar B met een TomTom, van nog leren kennen naar een hele fijne collega.

Welke eigenschap van Nikki bewonder je?
Nikki is een leergierige alleskunner die alles aanpakt en geen beren op de weg ziet of als ze die wel ziet daar meteen de strijd mee aangaat.

Wanneer verwijs je iemand naar Nikki?

Boekingen, administratieve zaken en alles omtrent ons productiehuis Onder het Buro.

Niels-Jan van Dijk

Productie Presentatiedagen

Andrea van Bussel

Andrea de productieleider van onze presentatiedag stuurt de techniek van het theater aan door een opdracht te geven in de portofoon

Buro Bannink heb ik leren kennen via gemeenschappelijke bekenden van Karin, Marloes en binnen de gezelschappen. Als freelance productieleider binnen de podiumkunsten hou ik me bezig met het organiseren van voorstellingen, projecten en evenementen. Voor Buro Bannink mag ik de presentatiedagen in november en januari organiseren; een leuke klus waarbij de uitdaging zit in het zo soepel mogelijk laten verlopen van deze dag voor de uitkopers en gezelschappen. Voorbereiding is het halve werk, dus van september t/m januari ben ik af en toe op kantoor bij Buro Bannink te vinden. Het leren kennen van de gezelschappen, de passie waarmee gewerkt wordt bij Buro Bannink heeft me een hele andere tak laten zien binnen de podiumkunsten. Met fijne mensen op kantoor kijk ik weer uit naar de volgende presentatiedagen!

Oud collega

Niels Jan

Drie jaar lang heb ik met veel plezier bij Buro Bannink gewerkt. In die tijd heb ik mee mogen maken dat het bedrijf uitgroeide tot één van de grootste jeugdtheaterimpresariaten van het land. Mooie voorstellingen, gepassioneerde theatermakers en een team op kantoor dat vol enthousiasme en overgave werkt om al dit moois aan kinderen en hun (groot)ouders door het hele land te kunnen laten zien. Ik ben trots dat ik van dit alles deel uit heb mogen maken.
Na dit mooie Buro Bannink-avontuur ben ik inmiddels een eigen bedrijfje gestart. Meerdere bedrijfjes eigenlijk. Naast heel veel muziek maken en op pad zijn met mijn band Certain Animals heb ik me gestort op redactie, fondswerving, bandcoaching, bookings en handel in vintage speelgoed, mijn andere passie. Genoeg leuks dus, maar ik zal persoonlijk altijd betrokken blijven bij Buro Bannink en bij Karin, Marloes en Nikki!

Karin over Niels Jan

Bijnaam voor Niels-Jan?
He-man, Hennie voor intimi

Welke superkracht heeft / superheld is Niels-Jan?
Translator REX, Niels Jan weet altijd alles wat hier gaande op de perfecte manier te vertalen. Hij kan als geen ander de buitenwereld op de hoogte houden van wat er bij ons speelt. Precies zoals het is, zonder poespas en altijd met de juiste dosis humor. Hij weet exact te vertalen wie wij zijn en wat wij doen. Dat is echt bijzonder!

Als je aan Niels-Jan denkt, waar denk je dan aan?
Het gelukzalige en grommende geluid wat hij maakt tijdens de lunch. Want lunch moet niet onderschat worden als bijdrage van geluk. Bij Niels Jan denk ik aan speelgoed, muziek, biertjes, lachen en strakke broeken. 

Welke eigenschap van Niels-Jan bewonder je?
Natuurlijk ben ik volledig jaloers op Niels Jan zijn muzikale talent en waanzinnig goede band! Man die gast kan bassen en zingen! Bijzonder vind ik aan Niels Jan zijn grote liefde voor kleine dingen. Niels jan kan als geen ander blij zijn met ontdekkingen, spulletjes en vondsten. Dit pure geluk van die ene perfecte vondst maakt Niels Jan echt tot wie hij is. Dus stiekem toch jaloers op zijn Heman collectie.

Karin Bannink

Marloes over Niels Jan 

Bijnaam voor Niels-Jan?
De vrolijke verbinder

Welke superkracht heeft / superheld is Niels-Jan?

NJ is Nightcrawler, hij heeft een spontaan en opgewekt karakter maar bovenal, hij kan teleporteren. Bij dag PR-mederwerker, bij nacht een rock held die alle uithoeken van Nederland gek maakt.

Als je aan Niels-Jan denkt, waar denk je dan aan?
Muziek, eten…veel eten, hard lachen, samen op de bar dansen.

Welke eigenschap van Niels-Jan bewonder je?
Zijn creativiteit en zijn enorme muzikalitetit.

Marloes Damen

Nikki over Niels Jan

Bijnaam voor Niels-Jan?
Enthousiaste communicatie goeroe

Welke superkracht heeft / superheld is Niels-Jan?
Mario, een opgewekte vriendelijke en dappere held. Die met een lach zijn doel bereikt, namelijk ervoor zorgen dat iedereen Buro Bannink kent. ‘Lets a-go!’

Als je aan Niels-Jan denkt, waar denk je dan aan?
Enthousiast, behulpzaam, creatief

Welke eigenschap van Niels-Jan bewonder je?
Het vieren van successen en tevreden zijn

Nikki de Groot