Wit Konijn

Er is wat gaande achter op het grote veld. Had ik het jullie nog niet verteld? Er wordt een grote rode tent opgetuigd. Met een trapeze hoog in de nok. En alle paarden en olifanten worden gepoetst in hun hok. Je denkt: Wat gaat er gebeuren? Wat is dat? Het kan maar 1 ding betekenen: Het circus is in de stad!

Geschikt voor groep 1 t/m 4 van het speciaal onderwijs:

De voorstelling is prikkel gereduceerd en vindt plaats in de veiligheid van het eigen klaslokaal. De eigen docent is betrokken bij de voorstelling doordat deze tussen de scènes door een deel van het verhaal voorleest. De voorstelling komt met een educatief lespakket.

Carrouseltheater
In deze vorm kunnen per ronde maximaal 3 groepen tegelijkertijd worden bediend. De spelers van Heer Otto verdelen zich over de groepen en spelen meerdere rondes. Een ronde bestaat uit een theatrale vertelling: iedere groep krijgt eerst één deel van het verhaal te horen. Daarna rouleren de spelers.

“Een kleutervoorstelling van Heer Otto is altijd welkom. Die durf ik blind neer te zetten want die zijn altijd goed!”

Heer Otto maakt superfijne kleutervoorstellingen waar voor de ouders net zo veel te lachen valt als voor de kinderen. Rick weet als speler ontzettend goed te transformeren in diverse typetjes, wat het geheel dynamisch, speels en sprankelend maakt. Het verhaallijntje, de hoofdpersonen en de liedjes zijn perfect voor kinderen van 4 tot 9 jaar. En er zijn altijd een aantal karakters die net even iets grappiger zijn voor volwassenen. Heer Otto zorgt voor alle ingrediënten die zorgen voor een te gekke, toegankelijke en voor de hele familie vermakelijke voorstelling.

“Wat een leuke voorstelling! Verhaal stond dichtbij de kinderen, de grapjes ook. Echt passend bij de leeftijd. Deze groep (groep 4) heeft er erg van genoten. En voor de juffen was het ook super. Dank jullie wel!” (over Zirkøes Fañtaztikå)

“Superleuke vlotte voorstelling, veel feedback van de aanwezige kinderen.” (over De Piraten van kamer 16)

Andere voorstellingen

Prijs één per dag twee per dag drie per dag
2 klassen   €750,- €1200,- €1500,-
3 klassen €1000,- €1500,- €1900,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Maximum aantal bezoekers
Op school: 9 klassen per dag
Planning
Duur: 40 minuten
Opbouwtijd: nnb
Speelperiode 22-23: gehele seizoen
Speelperiode 23-24: gehele seizoen
Speeldagen: dinsdag, donderdag, vrijdag
Bijzonderheden:
Credits
Spel & concept: Rick Schellinkhout & Willemijn Hordijk
Eindregie: Rick Schellinkhout
Muziek: Anke Timmer & Rick Schellinkhout
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Festival: Deze voorstelling is geschikt voor festivals, en kan zowel in de openlucht als in een tent spelen. Versterking kan worden verzorgd tegen een meerprijs.