Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen ‘BOOMWHAKALAA!!’ en ‘BANBANKUNE’, brengen een voorstelling met de leukste en meest energieke liedjes uit beide shows, aangevuld met spetterend nieuw werk!

In deze ‘greatest hits’ geniet je opnieuw van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje dat je van Drumdrumdrum gewend bent. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. ‘De wielen van de bus’, ‘We maken een kringetje’ en succesnummer ‘Happy als ik dans’.

De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, body percussion en vergeet vooral de BOOMOPHONE niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!

Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Een spetterend concert voor de hele familie!

‘BANWAKABOOM’ is speciaal voor festivals en openluchttheaters ontwikkeld maar is ook zeer geschikt voor op school en in het theater. De voorstelling heeft een minimale opbouwtijd nodig en een beperkte lijst aan technische vereisten.

Boomwhakalaa!
“Alsof de Antilliaanse eilanden even in Noord-Holland zijn neergestreken. Boomwhakalaa! is de perfecte opening van de Kinderboekenweek. Er kwam geen boek aan te pas maar werelds was het zeker.”

S. JekelNoord-Hollands Dagblad

Boomwhakalaa!
“Boomwhakalaa! was precies op het juiste moment, juiste plaats. Wat een goede energie! Ik en het publiek waren er erg blij mee.”

Programmeur Fries Straattheaterfestival in Leeuwarden

Algemene gegevens

Duur: 60 minuten
Speeloppervlakte: 5 x 7 x 3,5 meter
Aankomsttijd: 150 minuten
Opbouwtijd: 120 minuten
Afbreektijd: 60 minuten
Speelperiode: Gehele seizoen
Speeldagen: hele week
Educatie: aanvullende workshop of lessenreeks mogelijk
Bijzonderheden:
Maximum aantal bezoekers
Op school: 300 personen
School in theater: 300 personen
Vrije voorstelling: 500 personen
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Op school: € 1200,- € 1925,- € 2650,-
School in theater: € 1200,- € 1950,- € 2550,-
Vrije voorstelling € 1200,- € 1950,- € 2550,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Muziek & spel: Roël Calister, Djem van Dijk & Danny Rombout
Beeld: Marie-Jose Eldering
Tekst & regie: Wijnand Stomp