Laboratorium EINSTEIN en de stinkstad

Welkom in de wereld van uitvindingen en ontdekkingen! Dokter Bruis en professor Stekker proberen met brouwsels en bouwsels een oplossing te zoeken voor de immense stank die de hele stad verlamt. En dat is knap moeilijk! 

Tussendoor lossen ze ook nog de kleine problemen van grote mensen op, zoals vieze sneakers en enge spetters bij het poepen. Ze bouwen supermachines met borrelend sop, snoepvergroters en knallende pretpotten. Maar hun experimenten draaien allemaal uit op één grote mislukking. Totdat… 

‘Laboratorium Einstein’ is een humoristische, muzikale familievoorstelling over superingewikkelde dingen. Zoals het milieu, duurzaamheid, altruïsme versus egoïsme, het belang van experimenteren, maar dan dus niet saai want deze thema’s zitten in het heerlijk aanstekelijke jasje van Heer Otto.

“goed aansluiten bij de doelgroep”

scènebeeld Drums & Samples interactieve jongerentheater workshop
Prijs één per dag twee per dag
Voorstelling   €1250,- €1950,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Maximum aantal bezoekers
Op school: 120 personen
School in theater: 250 personen
Vrije voorstelling: 350 personen
Planning
Duur: 50 minuten
Opbouwtijd: 90 minuten
Speelperiode 24-25: september t/m juni
Speeldagen: dinsdag, donderdag, vrijdag
Credits
Concept & regie: Barry Emond
Concept & tekst: Luuk Imhann
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Theatergroep Heer OTTO heeft naast het lespakket ook een pakket voor een Buurtproject ‘GROEN’. Hierbij geven wij handreikingen een groenfestival te organiseren waarbij met de school of het theater en de buurt wordt vergroend en opgeschoond, geplant, tegel.
Deze voorstelling is geschikt voor festivals, ze kunnen zowel in de openlucht als in een tent spelen. Belangrijk is wel een egale ondergrond zodat het decor kan draaien. Geluid kunnen ze verzorgen tegen een meerprijs.