Zirkøes Fañtaztikå

Hooggeëerd publiek!

Theatergroep Heer OTTO komt wederom met een intieme en verrassende voorstelling. Geschikt voor alle acrobaten, clowns en andere artiesten (in spé) van 4 tot 104 jaar. Dus, licht uit en spot aan! Welkom in de piste!

Wat een drukte op het veld. Het tentdoek wordt gehesen, acrobaten stapelen zich op en een clown raast rakelings langs op zijn eenwieler. Door de geur van verse popcorn en zaagsel weet je het zeker: het circus is in de stad!

Bibi oefent haar act op het hoge koord en Maximo wordt dankzij de erfenis van opa de beste goochelaar aller tijden… Maar als hij per ongeluk het konijn van Bibi laat verdwijnen is het optreden niet zo belangrijk meer. Bibi is boos. Van haar hoeft het doek niet meer op… Wat moeten ze nu?

Een fysieke en humoristische voorstelling vol live muziek, over het gemis van dierbaren en over dat je samen altijd meer kan dan alleen.

“Wat een leuke voorstelling! Verhaal stond dichtbij de kinderen, de grapjes ook. Echt passend bij de leeftijd. Deze groep (groep 4) heeft er erg van genoten. En voor de juffen was het ook super. Dank jullie wel!”

Ridder Florian
“Een heel spannend en boeiend verhaal met super eenvoudig decor en goed spel.”

Piraten van kamer 16
“Superleuke vlotte voorstelling, veel feedback van de aanwezige kinderen.”

“Meteen bij het begin van Zirkøes Fañtaztikå hoor je al: de teksten kloppen. Hier heeft iemand echt geluisterd naar hoe kinderen praten en wat kinderen bezighoudt.”

“Hordijk en Schellinkhout zijn vanaf het begin duidelijk twee (kinder)vrienden die volledig opgaan in circusje spelen. Hun overtuigende spel en inzet voor de theatrale situatie maakt dat je als toeschouwer soepel de voorstelling in glijdt.”

‘Hordijk en Schellinkhout zijn vanaf het begin duidelijk twee (kinder)vrienden die volledig opgaan in circusje spelen. Hun overtuigende spel en inzet voor de theatrale situatie maakt dat je als toeschouwer soepel de voorstelling in glijdt.’

Prijs één per dag twee per dag
Voorstelling:   €1250,- €1950,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Maximum aantal bezoekers
Op school: 120 personen
School in theater: 250 personen
Vrije voorstelling: 350 personen
Planning
Duur: 50 minuten
Opbouwtijd: 60 minuten
Techniek: gezelschap neemt geen eigen technicus mee
Speelperiode 22-23: gehele seizoen
Speelperiode 23-24: gehele seizoen
Speeldagen: hele week m.u.v. woensdag
Bijzonderheden:
Credits
Spel: Rick Schellinkhout & Willemijn Hordijk
Regie: Maarten Wansink
Live muziek: Anke Timmer of Dina de Vries
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
© Buro Bannink   |   010 476 96 68   |   info@burobannink.nl  |  Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam