Heer Otto

Welkom bij theatergroep Heer Otto. Het theatergezelschap met voorstellingen boordevol bijzondere moestuinen, unieke pinguïns, knuffelige draken én grappige, vaak gekke en altijd lieve dames en heren.

Heer Otto maakt muzikale, humoristische voorstellingen met een duidelijke bood-schap. Verhalen die gaan over iedereen. Gebaseerd op kinderboeken, met bekende en nieuwe personages. Altijd met een typisch Heer Otto sausje. Verrassend, cabaretesk en vol spelplezier. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater. Altijd met live muziek.

Heer Otto is opgericht door Heer Rick Schellinkhout en Dame Lidion Zierikzee. Als artistiek leiders en acteurs bedenken en spelen zij alle producties. Het duo werkt samen met muzikanten Esmay Usmany en Anke Timmer. Daarnaast is Wytske Mullender Heer Otto’s zakelijke en productionele heldin.

Binnenkort is Heer Otto hier te zien

21-6-2019 Ridder Florian, Heer Otto
OBS De Kring, Hellevoetsluis
4-9-2019 Boer Boris, Heer Otto
Stichting Openluchttheater Ede, Ede
6-10-2019 Ridder Florian, Heer Otto
Strandtheater Houten Kaap, Ouddorp
13-10-2019 Bino, Heer Otto
Bibliotheek Eemland, Amersfoort
3-11-2019 Ridder Florian, Heer Otto
Theater Concordia, Haastrecht
27-11-2019 De Piraten van kamer 16, Heer Otto
Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis
26-1-2020 Ridder Florian, Heer Otto
Theater Walhalla, Rotterdam

“Het is een geweldige sensatie om de getekende personages uit de boeken over Boer Boris op het toneel tot leven te zien komen. Mijn kinderen Boris, Berend en Sam vinden het supercool dat er een heus theaterstuk door het land trekt waar ze in voorkomen. We zongen de aanstekelijke liedjes uit volle borst mee en we lachten ons een bult bij de vrolijke scènes en malle bijrollen.”

Philip Hopman Illustrator

Over Boer Boris: “De voorstelling was leuk, humoristisch en muzikaal. Zowel de kinderen van net 4 als de kinderen van 8 hebben genoten. En ik eigenlijk ook. Tot volgend jaar.”

Noortje PijnakerSpaarndam

“Een kleutervoorstelling van Heer Otto is altijd welkom. Die durf ik blind neer te zetten want die zijn altijd goed!”

Natasja van Geel Jeugdprogrammeur De Lindenberg Nijmegen

Nieuws & Voorstellingen