De premières voor 2019 zitten er weer op. Maaaaar…

Gelukkig hebben we deze prachtige recensies nog!

Afgelopen maanden gingen diverse voorstellingen van ons feestelijk in première. Dan is er natuurlijk niets leuker dan de volgende ochtend een mooie recensie te lezen in de Theaterkrant! Dit delen we natuurlijk graag met jullie, je vindt ze hieronder.

Wil je meer informatie over een van deze voorstellingen of wil je weten of het passend is voor in jouw theater? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Wist je dat ‘Het Vlindereffect’ van Nochem & van Oers op 20 januari op de presentatiedag te zien is? Jansen & de Boer zijn die dag ook in Nieuwegein en zij spelen dan hun nieuwe voorstelling ‘Een Ober van niks’.

Het zorgsysteem voor ouderen word op vrolijke en muziekale manier bezongen in deze kindertheater voorstelling

“Jansen en De Boer zijn een sterk duo. Ze springen goed in op de reacties van de jonge toeschouwers en ook hun onderlinge samenspel is grappig en scherp. Wanneer ze in hoog tempo allerlei bewoners van het verzorgingstehuis voorbij laten komen, laten ze zien dat ze nog veel meer komische typetjes in hun mars hebben. Het maakt nieuwsgierig naar volgend werk van deze dames. Hopelijk is dat minstens net zo warm en sympathiek als ‘Flat’.”

“Alles is af, in ‘Het Vlindereffect’ van Nochem en Van Oers. De liedjes zijn zalvend en ontroerend en blijven snel hangen. De spaarzame rekwisieten zijn met zorg gekozen. De geluidseffecten – samples worden op het toneel gemaakt – gaan allemaal vlekkeloos en in het verhaal komen alle losse eindjes uiteindelijk samen.”