Muzikale familievoorstelling van Nochem & Van Oers

Première ‘Het Vlindereffect’

Zaterdag 2 november om 19.30 uur gaat de voorstelling ‘Het Vlindereffect’ (7+) in première in Theater Walhalla in Rotterdam. Een muzikale, cabareteske, grappige maar ook ontroerende, poëtische en onverwachte voorstelling over hoe iets heel kleins hele grote gevolgen kan hebben.

Als Jacob besluit iets aardigs te doen voor iemand uit de buurt, kan hij niet overzien wat dat kleine gebaar voor gevolgen zal hebben voor iedereen in de straat. Jacob voelt zich er vreselijk over.
Maar in hoeverre is hij verantwoordelijk voor de ontstane chaos?

Wil je aanwezig zijn bij de première of wil je de voorstelling een andere keer bijwonen? Mail dan voor 31 oktober naar info@burobannink.nl en we regelen het voor je!

Nochem & Van Oers

Nochem & Van Oers (voorheen Nochem & Van Luyn) staat al 18 jaar garant voor prachtige, innemende, expressieve en vooral komische voorstellingen met inhoud voor iedereen vanaf 8 jaar! Met een aanstekelijk gevoel voor timing, humor en met minimale middelen laat Nochem & Van Oers het publiek lachen. Heel hard lachen! Maar toch ook lachen met een brok in de keel. Bram van Oers en Marc Nochem nemen het publiek, hoe jong dan ook, zeer serieus. In wisselende samenstellingen maken zij energieke, tragikomische voorstellingen. Zware onderwerpen worden lichtvoetig gebracht, waardoor je in je lach beseft te lachen om iets dat om te huilen is.