Cultuureducatie

Projecten

Binnen cultuureducatie ook het toneel op met een spannend project? Dat kan en op het toneel kan dan ook direct alles. Reizen in de tijd, verdwalen in een droom, mee met het circus… Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En het mooiste? Je beleeft het niet alleen in je eigen fantasie maar je schittert ook nog voor een publiek.

Theater is niet alleen geweldig om naar te kijken, het is minstens net zo leuk om te doen! Daarom biedt Buro Bannink, naast het gevarieerde aanbod aan voorstellingen, ook een groot aantal projecten voor cultuureducatie aan. Naast de losstaande projecten zijn er ook meerdere voorstellingen die een actief/interactief onderdeel aanbieden. Zo kan binnen één culturele activiteit zowel receptieve, interactieve als actieve kerndoelen uit de doorlopende leerlijn cultuureducatie worden bereikt.

Dagproject Cultuureducatie

Bij een dagproject komt er een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden. Een dagproject is zeer geschikt om met de hele school iets te vieren! Heb je een themaweek op school of zoek je nog een activiteit voor bijvoorbeeld de Kinderboekenweek? We bieden maar liefst 15 thema’s voor het dagproject, en ieder jaar maken we er één op maat speciaal voor het thema van de Kinderboekenweek. Daarnaast bieden we graag maatwerk.

Voor PO en VO

De projecten voor het voortgezet onderwijs (VO) worden op maat ontwikkeld en betreffen voornamelijk workshops met betrekking tot toneel, muziek en dans als kunstdiscipline. Projecten voor het primaire onderwijs (PO) kunnen ook op maat worden ontwikkeld. Daarnaast zijn er meerdere standaard projecten ontwikkeld welke aansluiten op diverse kerndoelen in het primaire onderwijs of aansluiten in mooie leerlijn voor cultuureducatie.

Ga actief aan de slag

Dagprojecten voor de hele school