TG THINK

Theatergroep THINK! baseert haar voorstellingen op bekende en minder bekende sprookjes. Het enige wat nodig is, is een speeloppervlakte van 2 bij 2 meter en een stopcontact!

THINK! maakt voorstellingen daar waar sprookjes eindigen. Want wat gebeurde er na: “Ze leefden nog lang en gelukkig?”. Dat verhaal kent nog niemand. THINK! heeft verschillende sprookjesvoorstellingen en zo kan er meerdere keren per dag gespeeld worden voor verschillende leeftijden.

THINK! bestaat uit Marc Nochem en Angelique Dorrestijn. Marc en Angelique hebben veel ervaring in het maken van jeugdtheater. Marc bij Nochem & Van Oers (voorheen Nochem & Van Luyn) en Angelique bij Theatergroep Dries. Sinds 2014 bundelen ze hun krachten als Theatergroep THINK! en maken ze korte, humorvolle theatervoorstellingen, geschikt voor iedereen die dol is op sprookjes. De sfeer van de voorstellingen is zeer energiek en cabaretesk. Hierdoor weten zij altijd de perfecte familievoorstelling te spelen. Ze bewijzen dat sprookjes heus niet alleen voor kinderen zijn!

Binnenkort is TG THINK hier te zien

8-7-2020 Er was weer... Roodkapje, THINK
Een plein in Den Haag, Den Haag
14-9-2020 Er was weer... de nieuwe kleren van de keizer, THINK
Jozefschool, Medemblik
15-9-2020 Er was weer... de nieuwe kleren van de keizer, THINK
Hieronymusschool, Wognum
20-9-2020 Er was weer... Doornroosje, THINK
Cultuurpodium In de Lugt, Rotterdam
21-9-2020 Er was weer... de nieuwe kleren van de keizer, THINK
Openbare Basisschool (OBS) De Zonnewijzer, Hoorn
22-9-2020 Er was weer... de nieuwe kleren van de keizer, THINK
BS Het Spectrum, Hoorn
21-10-2020 Er was weer... Roodkapje, THINK
Theater De Lindenberg, Nijmegen
14-2-2021 Er was weer... Doornroosje, THINK
De Mess, Naarden

“Marc Nochem en Angelique Dorrestijn maken korte voorstellingen waar de energie vanaf spat. Ze hebben ook niet veel nodig om het publiek mee te nemen in de lachopwekkende avonturen van Roodkapje of Sneeuwwitje na de “ze leefden nog lang en gelukkig”.”

Marleen Hiemstra Cultuurbarbaartjes

“THINK slaagt er in om een voorstelling te spelen die het publiek meeneemt in het verhaal, volkomen geboeid, en dat zonder decor, zonder welke toeters en bellen dan ook. Ik vond het fascinerend!“

Ivette Plummenprogrammeur jeugdtheater Parkstad Limburgtheaters

Nieuws & Voorstellingen