TG THINK

Theatergroep THINK! baseert haar voorstellingen op bekende en minder bekende sprookjes. Het enige wat nodig is, is een speeloppervlakte van 2 bij 2 meter en een stopcontact!

THINK! maakt voorstellingen daar waar sprookjes eindigen. Want wat gebeurde er na: “ze leefden nog lang en gelukkig?”. Dat verhaal kent nog niemand. THINK! heeft verschillende sprookjesvoorstellingen en zo kan er meerdere keren per dag gespeeld worden voor verschillende leeftijden.

THINK! bestaat uit Marc Nochem en Angelique Dorrestijn. Marc en Angelique hebben al veel ervaring in het maken van jeugdtheater. Marc bij Nochem & van Luyn en Angelique bij Theatergroep Dries. Sinds 2014 bundelen ze hun krachten als Theatergroep THINK! en maken ze korte, humorvolle theatervoorstellingen, geschikt voor iedereen die dol is op sprookjes. De sfeer van de voorstellingen is zeer energiek en cabaretesk. Hierdoor weten zij altijd de perfecte familievoorstelling te spelen. Ze bewijzen dat sprookjes heus niet alleen voor kinderen zijn!

Alle voorstellingen van Tg Think worden ondersteund met een zeer uitgebreid online educatief pakket. Zo komen de voorstellingen nog meer tot leven.

Binnenkort is TG THINK hier te zien

2-3-2018 Er was weer... de nieuwe kleren van de keizer, THINK
Hofpleintheater, Rotterdam
9-4-2018 Er was weer... Sneeuwwitje, THINK
O.b.s. De Venen, Reeuwijk
27-5-2018 Er was weer... de nieuwe kleren van de keizer, THINK
Theater 't Onderdak, Sassenheim

“Marc Nochem en Angelique Dorrestijn maken korte voorstellingen waar de energie vanaf spat. Ze hebben ook niet veel nodig om het publiek mee te nemen in de lachopwekkende avonturen van Roodkapje of Sneeuwwitje na de “ze leefden nog lang en gelukkig”.”

Marleen Hiemstra Cultuurbarbaartjes

Nieuws & voorstellingen