Kom je kijken?!

Bezoek gratis een van deze sprankelende en avontuurlijke voorstellingen op de Presentatiedag van Buro Bannink!

Bezoek een van de onderstaande voorstellingen tijdens de Presentatiedag van Buro Bannink op maandag 6 november 2023. Een unieke kans om gratis een fantastische jeugdvoorstelling te bezoeken. Iedereen is welkom, inclusief vaders, moeders, opa’s en oma’s!

Er is keuze uit drie voorstellingen in het blok van 15:30 tot 16:20 uur en één voorstelling in het blok van 16:30 tot 17:25 uur.

Aanvang: vanaf 15:30
Locatie: Hofpleintheater, Rotterdam

Meld je GRATIS aan!
Interesse om de voorstelling te bezoeken? Meld je aan via de GROENE knop! Hopelijk zien we je dan!

Mooi voor schut (8+) Oortwolk

De twee vrienden maken zich op voor het optreden van hun leven. Maar de druk is hoog, want er is publiek en dadelijk sta je voor paal! Hoeveel smoesjes kun je verzinnen om eronderuit te komen? En hoe lang kun je doen alsof je niet bang bent, terwijl je hart zo tekeergaat vanbinnen? Een ode aan schuwe waaghalzen, bange bluffers en aarzelende praatjesmakers.

15:30 uur, Zadkine Zaal, begane grond

Pinokkio (6+) Gesneden Koek

Ga mee op Pinokkio’s avontuur dwars door Italië, in de eigenzinnige bewerking door Gesneden Koek van het klassieke sprookje uit 1883. Met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor. Een voorstelling over deugen en opgroeien voor iedereen vanaf 6 jaar. 

15:30 uur, ASM Studio, 2e etage 

Koló (6+) Drumdrumdrum

‘KOLÓ’ is de nieuwste interactieve show van Drumdrumdrum waarin het jonge publiek meegenomen wordt in de kleurrijke wereld van o.a. boomwhackers, percussie, drums, samenzang en bodypercussie. Het is een mengvorm tussen workshop en voorstelling, dus het publiek kijkt, luistert en maakt muziek.

15:30 uur, Slingerland, begane grond

Vlindereffect (7+) Nochem & van Oers

vlindereffect kan in de klas corona proof spelen

Als Jacob besluit iets aardigs te doen voor iemand uit de buurt, kan hij niet overzien wat dat kleine gebaar voor gevolgen zal hebben voor iedereen in de straat. Jacob voelt zich er vreselijk over.  

Maar in hoeverre is hij verantwoordelijk voor de ontstane chaos? Een rockopera over onvoorziene consequenties en hoe het allemaal toch weer goed/fout afloopt.  

16.30 uur, Grote Zaal, begane grond