Twee broertjes vieren vakantie op een camping in Italië. Ze genieten vol van de zon, ijsjes en hun waterpistolen. Totdat ze ineens een meisje zien zitten in het zolderraam van het campinggebouw. Het is Carmen, de prachtige dochter van de dikke flamboyante campingbaas Pavarotti. Op slag zijn ze verliefd! Maar er is een probleem: Carmen lacht nooit! Ze zit daar maar en staart voor zich uit. De jongens spreken af dat wie haar het eerst laat lachen, haar verkering mag vragen.

Maar voordat ze bij haar raam kunnen komen moeten ze een spannende route afleggen. Over het hek, langs Pavarotti’s gevaarlijk hond Domingo, mevrouw Callas de toiletjuffrouw, Carmens kat Giovanni, papegaai Papageno en de snurkende campingbaas Pavarotti zelf!

Zal het ze lukken om Carmen te bereiken en haar te laten lachen?

Verpakt in een spannend en grappig avontuur laat Mark van Vliet kinderen en volwassenen weer op een toegankelijke, vrolijke manier kennis maken met prachtige aria’s uit de operawereld.

“Met veel humor en artistiek vakmanschap laat Mark kinderen ongemerkt en ongedwongen kennis maken met klassieke muziek. Mark van Vliet is een acterende wervelwind die iedereen, jong èn oud, vastpakt en meeneemt op zijn wonderbaarlijke reis met de Reuze Dwerg.”

Olaf van de Ven Theatermaker Meneer Monster

“Mark van Vliet beheerst de kunst van de ultieme one-manshow, maar weet ook feilloos hoe een kind zich zou voelen als hij alleen in de kamer zou zijn met een vlieg in de buik… Knap gedaan.”

Marleen HiemstraCultuurbarbaartjes

“We hebben zeer genoten van Mark, niet alleen van zijn voorstelling maar ook van zijn persoon. En dat geldt ook voor de kinderen. Fantastische voorstellingen. Dank!”

Fred Tuinder Programmeur Fluxus
cultuureducatie-kindervoorstelling

Beeld & video overige voorstellingen

Maximum aantal bezoekers
Op school: 90 personen
School in theater: 150 personen
Vrije voorstelling: 250 personen
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Op school: € 750,- € 1200,- nvt
School in theater: € 750,- € 1200,- nvt
Vrije voorstelling € 750,- € 1200,- nvt.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw (evt. 9% in 2019).
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Planning
Aankomsttijd: 150 minuten
Opbouwtijd: 150 minuten
Afbreektijd: 60 minuten
Speelperiode: gehele seizoen
Speeldagen: hele week
Bijzonderheden:
Credits
Concept & spel: Mark van Vliet e.a.
Beeld: Edo Berger