Carmen is dol op zon, ijsjes, zwemmen en… zingen, het liefst de hele dag door! Daarom gaat ze op vakantie naar de muziekcamping van de bekende Pa Varotti. Maar zodra ze haar tentje opzet merkt ze dat er iets niet klopt. Het is stil, veel te stil. Wat is er aan de hand? Waarom zingt er niemand? Maar dan hoort ze plots in de verte iemand zachtjes gitaar spelen…

Carmen gaat op onderzoek uit en ontmoet de meest kleurrijke figuren: De knipgrage tuinier Jan Sevilla, de hongerige hond Domingo, de toiletdiva mevrouw Callas en natuurlijk de campingbaas zelf: Pa Varotti. Ze ontdekt dat meneer Varotti de muziekcamping heeft veranderd in een saaie glamping waar muziek maken en verboden is!

Ga met Carmen mee op avontuur en help haar Pa Varotti ervan te overtuigen dat muziek maken en zingen het allerleukste is om te doen!

‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Door bekende aria’s te vertalen en aan elkaar te rijgen als een modern spannend sprookje komen deze op aansprekende wijze tot leven. Met verfrissende, grappige teksten die elk kind zo mee kan zingen! O.a. de opera’s ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij.

Mark van Vliet laat kinderen en volwassenen op een toegankelijke en vrolijke manier kennis maken met prachtige aria’s uit de operawereld. In Camping Pavarotti slaat hij de handen ineen met Liza Vjera Lozica. Op vrolijke innemende wijze nemen zij de kinderen én hun ouders mee op een onvergetelijke avontuurlijke reis.

“Met veel humor en artistiek vakmanschap laat Mark kinderen ongemerkt en ongedwongen kennis maken met klassieke muziek. Mark van Vliet is een acterende wervelwind die iedereen, jong èn oud, vastpakt en meeneemt op zijn wonderbaarlijke reis met de Reuze Dwerg.”

Olaf van de Ven Theatermaker Meneer Monster

“Mark van Vliet beheerst de kunst van de ultieme one-manshow, maar weet ook feilloos hoe een kind zich zou voelen als hij alleen in de kamer zou zijn met een vlieg in de buik… Knap gedaan.”

Marleen HiemstraCultuurbarbaartjes

“We hebben zeer genoten van Mark, niet alleen van zijn voorstelling maar ook van zijn persoon. En dat geldt ook voor de kinderen. Fantastische voorstellingen. Dank!”

Fred Tuinder Programmeur Fluxus
Maximum aantal bezoekers
Op school: 120 personen
School in theater: 180 personen
Vrije voorstelling: 250 personen
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Voorsteling: € 1100,- € 1700,- nvt

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Het digitale pr pakket is gratis te downloaden via deze link. Drukwerk wordt verstuurd tegen betaling van 15 euro.

Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Festivals: Voorstelling is geschikt voor in de openlucht (behalve wanneer het regent) of in een tent. Belangrijk dat er een vlakke ondergrond is. Techniek voor max 150 bezoekers kan geregeld worden door het gezelschap tegen een meerprijs.
Planning
Aankomsttijd: 180 minuten
Opbouwtijd: 180 minuten
Afbreektijd: 90 minuten
Speelperiode: gehele seizoen
Speeldagen: hele week (donderdag en vrijdag in overleg)
Credits
Concept & spel: Mark van Vliet e.a.
Beeld: Edo Berger